AcasăNewsSurse: DNA, percheziții la Aeroportul Otopeni. Ce vizează ancheta

Surse: DNA, percheziții la Aeroportul Otopeni. Ce vizează ancheta

O informație de ultim moment vizează o acțiune a procurorilor anticorupție ce s-ar derula la Aeroportul „Henri Coandă” – Otopeni. Până la această oră, câteva detalii s-au aflat pe surse.

Și anume G4Media anunță, în baza unor surse judiciare, faptul că procurorii DNA au deschis un dosar legat de activitățile comerciale de la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Și că procurorii au făcut percheziții marți dimineață. Mai mult, se pare că în acest caz ar urma să fie audiate mai multe persoane.

Conform sursei menționate, dosarul vizează contractele încheiat de Compania Națională Aeroporturi București, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, cu firme care gestionează spațiile comerciale din aeroport. Ar fi vizați administratorii unei firme care operează magazine duty-free și una care gestionează spații HORECA în aeroport, dar și intermediari care ar fi făcut trafic de influență pentru prelungirea aceste contracte, potrivit informațiilor G4Media.

Cel mai probabil, procurorii vor analiza o serie de documente, în cazul acestei proceduri aflate în derulare. Rămâne de văzut dacă procurorii DNA vor alege să facă precizări publice pe acest subiect privind întreaga anchetă.

author avatar
Andrei Coman
666 afisari

5 COMENTARII

  1. cred ca firma este vegasZslots…apare in niste poze,alta nu este in aeroport.A cui o fi???

  2. Cica magazine duty free..! Nu mai e nici un magazin duty free ba comane,de cind ne-au bagat astia-n UE ca sa ne spolieze total , sa ,privatizam totu apa ,pamanturile absolut tot ce era romanesc si al nostru, s-au desfiintat toate magazinele din aeroport duty free.

  3. Pe cat punem pariu ca DNA va suge p00la usor la inceput, binisor la mijloc si tare inainte de ejaculare?

  4. Doar DNA-ul poate face ordine pana la urma la cel mai mare aeroport din țară care are spațiile comerciale administrate de către un arab (arab, care are monopolul pe spații și pe prețurile produselor vândute în aceste spații) !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger