AcasăNewsSurse din MAI confirma: Lista publicata de NATIONAL, cu numele unor sefi...

Surse din MAI confirma: Lista publicata de NATIONAL, cu numele unor sefi din Politie, este REALA!

Documentul publicat in exclusivitate de NATIONAL, pe care figureaza numele mai multor sefi din Politie, despre care ziarul nostru a dezvaluit ca ar fi trebuit sa primeasca de la subalterni diverse ”cadouri”, e veridic. Mai mult, Corpul de Control din Ministerul de Interne face verificari in cazul sefilor ale caror nume sunt trecute negru pe alb pe lista in cauza!

Documentul intocmit de ofiteri ai BCCO Constanta este cat se poate de REAL, fapt confirmat de catre surse din MAI, joi, pentru Mediafax. Mai multi ofiteri au fost deja sau urmeaza sa fie audiati de catre membrii Corpului de Control al ministrului de Interne, Radu Stroe. Demnitarul a cerut inca de miercuri declansarea unei verificari in acest caz despre care NATIONAL v-a oferit informatii in exclusivitate.

Conform acelorasi surse, lista cu nume ale unor superiori din Capitala ar fi fost intocmita de catre cei din conducerea BCCO Constanta, pentru a le trimite cadouri de Craciun, in 2009, dar ca demersul nu s-a mai concretizat.

Potrivit documentului atasat, „tributul” platit de cei de la Constanta superiorilor lor ar fi constat in sticle cu vin si whisky, dar si in anumite feluri de peste. Insa, conform informatiilor aflate de catre reporterii National, acesta ar putea fi doar o particica din „birul” care s-ar strange la unele structuri centrale din Politia Romana si Ministerul de Interne. Anchetatorii strang in prezent dovezi care sa demonstreze existenta unei adevarate „piramide” a cotizatiilor platite din teritoriu pentru mentinerea functiilor.

Citeste si:  Ancheta „National” arunca in aer Ministerul de Interne

Exclusiv! Comisarul Pavel a ratat “intalnirea” cu trimisii MAI. Seful BCCO Constanta ar fi suferit miercuri noapte un preinfarct!

Documentul care zguduie Politia Romana si MAI!

Lovitura de teatru in ancheta de coruptie care a dinamitat MAI: ministrul Stroe, prins de SRI pe filiera araba!

 

author avatar
eNational
665 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger