AcasăNewsSurse: Cântărețul Guess Who, prins drogat la volan, în Capitală

Surse: Cântărețul Guess Who, prins drogat la volan, în Capitală

sursa foto: Facebook/GuessWho

O nouă veste șocantă riscă să zguduie showbiz-ul autohton. Un cunoscut cântăreț ar fi fost prins pe picior greșit, la volan, în sectorul 1 al Capitalei.

Potrivit Antena 3, care citează surse, cântăreţul Guess Who ar fi fost prins drogat la volan, în Capitală. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest și ar fi ieșit pozitiv la cocaină, conform postului TV.

Primele detalii de la Poliție

Într-un comunicat oficial s-a anunțat, miercuri, că în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit, în sectorul 1, pentru un control o mașină condusă de un șofer în vârstă de 37 de ani. Și că în urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive. Drept urmare, bărbatul a fost condus la sediul Institutului de Medicină Legală, pentru a-i fi prelevate probe biologice.

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, se precizează în comunicatul Poliţiei.

author avatar
Andrei Coman
246 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte vigilenta Politia,felicitari,totusi cand vom afla ca a prins un traficant sau dealer de droguri?Sau astia au imunitate?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger