AcasăNewsSurse: Actrita Stela Popescu, rapusa de un AVC

Surse: Actrita Stela Popescu, rapusa de un AVC

Stela Popescu

In timp ce multora le vine inca greu sa accepte vestea ca Stela Popescu a pierit, raman inca intrebari cu privire la cauza care i-a adus sfarsitul subit cunoscutei actrite.

Stela Popescu

Din cate anunta televiziunile de stiri, artista ar fi fost rapusa de un accident vascular cerebral (AVC), care s-ar fi putut produce cu mai multe ore inainte ca Stela Popescu sa fie gasita fara suflare, in locuinta sa.

Cea care a alertat medicii de la salvare a fost fiica adoptiva a actritei, care a gasit-o prabusita pe Stela Popescu si a chemat ajutoare. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru ca artista sa fie readusa la viata. In cursul dupa-amiezii trecute, trupul fara viata al actritei de la „Constantin Tanase” a fost preluat de reprezentantii IML, iar vineri a fost facuta necropsia.

In cazul de fata, politistii fac cercetari, cazul fiind incadrat ca moarte suspecta.

299 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger