AcasăSurprize la "Top Chef": Bucatarul care a gatit pentru Armani

Surprize la „Top Chef”: Bucatarul care a gatit pentru Armani

Noul sezon de la „Top Chef” vine cu multe surprize. Luni, 21 octombrie, de la ora 20.30, telespectatorii Antenei 1 sunt invitati sa faca cunostinta cu participantii care au in comun pasiunea pentru gatit.

Concurentii din acest an au povesti de viata pe masura experientelor gastronomice traite in cele mai luxoase restaurante din lume. Pasiunea pentru retete fine i-a facut pe multi dintre participanti sa lase totul in urma lor si sa-si indeplineasca visul de a gati in diferite locatii din tari straine. Este si cazul lui Alexandru Iacob care, la  20 de ani, a pluat la colindat Germania, Spania si Austria pentru a invata trucuri noi intr-ale gastronomiei.

Povestea concurentului este una speciala si interesanta. Pe vremea cand era adolescent, a participat intr-un spot publicitar al unui bistro din Iasi si, cativa ani mai tarziu, a devenit chef bucatar al restaurantului. Nu gateste ca un bucatar obisnuit, ci ii place foarte mult sa se joace cu ingredientele in farfurie – totul in numele artei.

“Nu stiu niciodata cum va arata in farfurie mancarea pe care o prepar. Lucrez la aspect pana in ultimul moment. Asta nu inseamna ca las gustul pe locul doi, nicidecum, gatitul pentru mine este o arta”, a dezvaluit ALexandru Iacob.  Tanarul in varsta de 26 de ani, a gatit pentru detinatorii brand-ului de masini BMW, Armani si cativa membrii ai circului “Cirque du Soleil”.

author avatar
Anca Murgoci