Cauta

Surpriza USL pentru Basescu: Listele electorale permanente, ”mai usoare” cu aproape doua milioane de romani

In timp ce presedintele suspendat colinda manastirile in cautarea iertarii, ministrul delegat al administratiei, mai aplecat catre cele lumesti, anunta o surpriza de proportii, dupa actualizarea listelor electorale.

ANTEPRONUNTARE Radu Stroe sustine ca, la vederea listelor actualizate, Curtea Constitutionala isi va schimba viziunea asupra referendumului

Datele venite din teritoriu sunt de natura sa  rastoarne situatia la Curtea Constitutionala, a declarat liberalul Radu Stroe.  ” Este o categorie importanta de oameni ale caror acte de identitate sunt expirate nu de o luna-doua, ci de ani de zile, de doi ani, sapte ani, zece ani. Cu cei decedati situatia e mai clara, pentru ca se poate verifica si confrunta si cu Casa de Pensii, si cu Casa de Asigurari. Si mai sunt cei de afara”, a spus ministrul delegat pentru Administratie.  Mult mai precaut, ministrul de Interne, Mircea Dusa, a refuzat sa se lanseze in speculatii. ”Colegul meu Radu Stroe poate sa faca orice declaratie politica doreste, este politician, este deputat, este liber sa spuna orice. Eu spun doar ca, imediat ce vom avea toate datele si le vom ordona pe categorii de persoane care trebuiau operate in listele electorale pana la data de 10 iulie, le vom transmite la Curtea Constitutionala, care le va analiza si va lua o decizie. Nu pot sa-mi permit sa fac aprecieri legate de ce va face Curtea”, a afirmat Dusa. Potrivit unor surse guvernamentale, diferenta la care face referire Radu Stroe este de aproximativ 2 milioane de alegatori.

PDL scrie plangeri penale

Informatie confirmata si de pedelisti, care au anuntat ca vor depune plangere penala impotriva ministrilor Stroe si Dusa, dar si a premierului Victor Ponta, pe care-i acuza de fraudarea listelor electorale. ”Conducerea MAI impreuna cu conducerea MAE pregatesc elaborarea unei mari fraude. MAE lucreaza la un document prin care 3,18 milioane de romani vor fi declarati plecati in strainatate. In acest week-end, conducerea MAI pune la cale scoaterea din listele electorale a peste 2,5 milioane de romani cu drept de vot, contrar comunicarii clare facute de Curtea Constiutionala”, a precizat vicepresedintele PDL Cristian Boureanu.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version