AcasăNewsSurpriza USL pentru Basescu: Listele electorale permanente, ”mai usoare” cu aproape doua...

Surpriza USL pentru Basescu: Listele electorale permanente, ”mai usoare” cu aproape doua milioane de romani

In timp ce presedintele suspendat colinda manastirile in cautarea iertarii, ministrul delegat al administratiei, mai aplecat catre cele lumesti, anunta o surpriza de proportii, dupa actualizarea listelor electorale.

ANTEPRONUNTARE Radu Stroe sustine ca, la vederea listelor actualizate, Curtea Constitutionala isi va schimba viziunea asupra referendumului

Datele venite din teritoriu sunt de natura sa  rastoarne situatia la Curtea Constitutionala, a declarat liberalul Radu Stroe.  ” Este o categorie importanta de oameni ale caror acte de identitate sunt expirate nu de o luna-doua, ci de ani de zile, de doi ani, sapte ani, zece ani. Cu cei decedati situatia e mai clara, pentru ca se poate verifica si confrunta si cu Casa de Pensii, si cu Casa de Asigurari. Si mai sunt cei de afara”, a spus ministrul delegat pentru Administratie.  Mult mai precaut, ministrul de Interne, Mircea Dusa, a refuzat sa se lanseze in speculatii. ”Colegul meu Radu Stroe poate sa faca orice declaratie politica doreste, este politician, este deputat, este liber sa spuna orice. Eu spun doar ca, imediat ce vom avea toate datele si le vom ordona pe categorii de persoane care trebuiau operate in listele electorale pana la data de 10 iulie, le vom transmite la Curtea Constitutionala, care le va analiza si va lua o decizie. Nu pot sa-mi permit sa fac aprecieri legate de ce va face Curtea”, a afirmat Dusa. Potrivit unor surse guvernamentale, diferenta la care face referire Radu Stroe este de aproximativ 2 milioane de alegatori.

PDL scrie plangeri penale

Informatie confirmata si de pedelisti, care au anuntat ca vor depune plangere penala impotriva ministrilor Stroe si Dusa, dar si a premierului Victor Ponta, pe care-i acuza de fraudarea listelor electorale. ”Conducerea MAI impreuna cu conducerea MAE pregatesc elaborarea unei mari fraude. MAE lucreaza la un document prin care 3,18 milioane de romani vor fi declarati plecati in strainatate. In acest week-end, conducerea MAI pune la cale scoaterea din listele electorale a peste 2,5 milioane de romani cu drept de vot, contrar comunicarii clare facute de Curtea Constiutionala”, a precizat vicepresedintele PDL Cristian Boureanu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.128 afisari

3 COMENTARII

  1. astea-s rautati,..poate ,poate sa-l scoata pe Basescu din tatani,….presedintele e diplomat,nu va intra in jocul vostru murdar!

    SUS BASESCU!

    • Asta e fata adevarata a comunismului sa minta sa manipuleze sa dezinformeze,asta au facut in romania din 45 si pana in ziua de azi.
      Ei cer referendum ,ei il organizeaza oferind numarul total de votanti,dupa vot spun ca totul a decurs normal.Dar,stupoare la aflarea rezultatelor,contesta referendumul ,contesta numarul de votanti.Sunteti penibili „domnilor”,din cauza asta stati de vreo 7 ani in opozitie si sper ca dupa parlamentare sa mai stati vroe 20 in anonimat.

  2. Doamna ziarist Ana Maria Ludatser,
    Cu tot respectul articolul este scris tendentios sau nu sunteti informata, ceea ce este oricum o nota prosta pentru d-vs. si pentru publicatie.
    Nu pot fi scoase de pe liste persoanele care au CI expirat, intru-cat nu isi pierd nici un drept constitutional, riscand doar o amenda. Sunt doar trei categorii de cetateni ca nu au cum sa mai figureze in liste. In una din aceste categorii, respectiv cei decedati, numarul este de maximum cateva sute de persoane, care probabil nu s-a operat din vina unor functionari. Oricum nu d-l Basescu este miza viitorului economic si socio-politic al Romaniei ci clicile securisto-comuniste care infiltrate in toate partidele au jefuit Romania si au adus-o in situatia dezastruoasa din prezent. Despre aceasta va sugerez sa scrieti dupa o documenare profesionala. Sa auzim de bine , dar nu prea cred.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger