AcasăNewsSurpriza uriasa: Au devenit parintii unui bebelus gigant!

Surpriza uriasa: Au devenit parintii unui bebelus gigant!

Vestea venirii pe lume a unui bebelus, intr-o maternitate din Iasi, s-a raspandit cu viteza luminii, si asta dupa ce copilasul a avut, inca din prima zi de cand a venit pe lume, greutatea unui prunc de  aproximativ sase luni.

O tanara in varsta de 35 de ani a dat nastere, in cea de-a doua saptamana a noului an, unui bebelus „cu greutate”. Micutul a avut nu mai putin de sase kilograme si a venit pe lume in urma unei operatii de cezariana. Surpriza a fost una de proportii in primul rand pentru cei doi parinti, dat fiind faptul ca proaspata mamica nu a fost la medic in ultimul trimestru de sarcina, ca urmare nu a stiut ca poarta in pantece un adevarat voinic.

Cazul i-a uimit atat pe medici, cat si pe celelalte gravide aflate in maternitatea ieseana Cuza. E usor de inteles motivul, mai ales ca, potrivit ziaruldeiasi.ro, o asemenea situatie nu a mai fost intalnita in unitatea medicala amintita de mai bine de un deceniu. Doctorii urmeaza sa il supuna pe baietel unui set de teste, pentru a stabili daca este sanatos.

Micutul mai are sapte frati care, cu siguranta, abia asteapta sa-l cunoasca pe noul membru al familiei. Parintii vor trebui sa aleaga, pentru voinicelul lor, hainute croite pentru copii de peste o jumatate de an, dat fiind faptul ca prichindelul cantareste deja cam cat un bebelus de cinci-sase luni.

Srusa foto: stradadebuzau.ro

429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger