AcasăNewsSurpriza! Profu’ de sport, filmat in timp ce facea SEX in liceu,...

Surpriza! Profu’ de sport, filmat in timp ce facea SEX in liceu, subiect in presa straina – VIDEO

Subiectul profesorului de sport de la Colegiului Tehnic Traian Vuia din satu Mare, filmat in timp ce facea sex cu o blonda, in incinta liceului, a trecut peste granitele tarii, fiind dezbatut si in presa straina.

(foto: gazetanord-vest)

Un cotidian din Portugalia a publicat vineri un material despre profesorul roman care s-a filmat in timp ce intretinea relatii intime cu o femeie chiar in incinta liceului unde lucra, si al carui director fusese in trecut.

„Un profesor a provocat controverse in Romania, dupa ce au fost facute publice fotografii compromitatoare in care intretinea relatii intime cu amanta sa, chiar in incinta scolii a carei director a fost”, scrie tabloidul portughez Correio da Manhã.

Ioan Sabau, profesorul de sport, a fost si secretar executiv al PDL Satu Mare, insa la alegerile din luna ianuarie nu a mai fost ales in functie, potrivit declaratiei lui Claudiu Ardelean, presedintele organizatiei municipale PDL.

„Domnul Ioan Sabau a detinut functia de secretar executiv al organizatiei municipale PDL Satu Mare pana in luna ianuarie 2013, cand au avut loc alegeri, iar dansul nu a mai fost ales in functie. Era simplu membru al PDL, iar vineri a demisionat din partid in urma aparitiei in presa a unor imagini compromitatoare. Imaginea PDL Satu Mare a fost afectata de acest incident, care cred ca are conotatii politice. Daca era vorba despre un membru USL surprins in astfel de fotografii, ma indoiesc ca ar fi aparut in presa”, a declarat Ardelean, in urma cu o saptamana.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2013/02/filmulet-profesor-sport.flv[/podcast]

author avatar
Alina Costache
2.812 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger