AcasăNewsSurpriza! Politia Romana de Frontiera e facuta dupa modelul olandez!

Surpriza! Politia Romana de Frontiera e facuta dupa modelul olandez!

Politia de Frontiera s-a vrut a fi trasa la Xerox dupa cea olandeza

Olanda refuza de atata amar de vreme, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna, sa accepte intrarea Romaniei in Spatiul Schengen. Iar  pana acum, reprezentantii tarii noastre s-au tot ploconit, preferand sa duca paguboasa politica a capului taiat.

Politia de Frontiera s-a vrut a fi trasa la Xerox dupa cea olandeza

Iata insa ca strategia se poate schimba, unii dintre sefii cu atributii pe linie de anticoruptie vrand sa le readuca aminte olandezilor ca mult hulita Politie Romana de Frontiera a fost infiintata dupa modelul batav. Implementat de specialistii trimisi chiar de Guvernul de la Haga.

Dupa asemanarea lor

Oare Geerd Leers, ministrul olandez al imigratiei care se opune intrarii Romaniei in Schengen, stie dupa cine ne-am luat?

Atunci cand s-a dat verde la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, autoritatile de la Bucuresti si-au luat angajamentul ca vor pemite ca fiecare structura a Ministerului de Interne sa fie copia fidela a celor care functioneaza in tarile occidentale. Iar reconstructia Politiei de Frontiera a cazut in sarcina Olandei, tara care si-a trimis expertii sa puna lucrurile la punct. Mai ales in domeniul luptei anticoruptie. Adica exact segmentul care scartaie acum si pentru care, aceiasi olandezi, blocheaza accederea Romaniei in Schengen. Asa ca specialistii nostri vor sa-i intrebe cat se poate de franc, daca nu cumva tocmai modelul ales este capul tururor rautatilor…

author avatar
Toni Matei
1.240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger