AcasăUtileMeteoSurpriză pentru românii de pe litoral. Ce vreme îi aşteaptă weekend-ul acesta....

Surpriză pentru românii de pe litoral. Ce vreme îi aşteaptă weekend-ul acesta. Apa mării, între 25 și 26 de grade

Vineri, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a Dobrogei, iar disconfortul termic se menține ridicat, indicele temperatură-umezeală urmând să atingă, local, pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când vor fi condiții de averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 33 de grade, iar cele minime se vor situa între 19 și 22 de grade. Sâmbătă și duminică, se anunță cer senin și o maximă de 34 de grade Celsius în regiune.

Pe litoral, vreme frumoasă

Pe litoral, vreme frumoasă și temperaturi maxime de 28 – 29 de grade vor fi în weekend. Apa mării are 25 – 26 de grade. La malul mării vremea găsim vreme caldă, cu un disconfort termic ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 30 de grade, iar temperatura apei mării va avea valori de 26…..28 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele intensificări ziua, iar vântul va sufla slab şi moderat.

La munte va fi cald astăzi. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări şi pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, posibil cu unele intensificări asociate averselor.

Astăzi va fi caniculă, disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală se va situa peste pragul critic. Temperatura maximă va fi de 35 de grade, în condițiile unui cer variabil.

author avatar
Andrei Ștefan
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger