AcasăNewsSURPRIZA de proportii pentru pasageri: Au urcat in taxi, dar au INLEMNIT...

SURPRIZA de proportii pentru pasageri: Au urcat in taxi, dar au INLEMNIT cand au vazut cine este soferul!

Locuitorii din Oslo au avut parte de o surpriza de proportii: premierul norvegian Jean Stoltenberg a recurs la o abordare inedita pentru a intelege cat mai bine preocuparile si grijile alegatorilor… asa ca a fost taximetrist „sub acoperire”.

„Este important pentru mine sa aflu ce cred oamenii cu adevarat. Iar daca exista un loc in care oamenii spun ce cred, acela e in taxi”, a explicat apoi prim-ministrul, citat de bbc.co.uk.

Asa ca, prim-ministrul Stoltenberg a imbracat uniforma taximetristilor din Oslo, si-a pus ecusonul si ochelarii de soare, dupa care a inceput sa duca clienti la destinatiile alese de ei, iar pe traseu au avut tot timpul sa discute despre problemele lor. Premierul nu si-a dezvaluit identitatea decat atunci cand era recunoscut de pasageri.

Reactiile clientilor si discutiile dintre ei si Stoltenberg au fost inregistrate cu ajutorul unei camere  ascunse, montate la bordul masinii. Unul dintre pasageri i-a spus chiar ca: „Din unghiul asta semeni cu prim-ministrul”.

Cei mai multi, insa, l-au recunoscut, dupa cum se vede in clipul postat pe Internet, si au profitat pentru a-i spune ce nemultumiri au. Premierul i-a cerut scuze unei cliente, spunandu-i ca sunt mai bine de 8 ani de cand n-a mai condus masina. „Bine ca am supravietuit”, i-a raspuns ea, amuzata.

Decizia premierului de a afla grijile si nevoile poporului a fost luata in plina campanie electorala, pentru alegerile din 9 septembrie, iar potrivit sondajelor coalitia lui Jens Stoltenberg va fi infranta. Filmul a fost postat si pe pagina de facebook a prim-ministrului si va fi folosit ca parte din campania electorala.

author avatar
Alina Costache
558 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger