AcasăSurpriza de proportii! Cornel Pasat si-a dat chilotii jos la o emisiune...

Surpriza de proportii! Cornel Pasat si-a dat chilotii jos la o emisiune tv!

Cornel Pasat a oferit un moment amuzant la emisiunea difuzata pe Antena 1, “Splash! Vedete la apa!”. Editia de duminica, 14 iulie, a fost de-a dreptul incendiara. Celebrul stripper s-a dezbracat chiar inainte de saritura pe care urma sa o execute.

Spre dezamagirea doamnelor si domnisoarelor, Cornel Pasat mai avea pe el o pereche de chiloti, asa ca nu prea era nimic de vazut. Nici nu avea cum sa fie altfel din moment ce barbatul are deja o “stapana” mai precis pe Bianca –o blonda foarte frumoasa care-i este si sotie.

Aceasta din urma s-a antrenat cot la cot cu el pentru ca saritura sa fie una de-a dreptul spectaculoasa si pentru a obtine note mari din partea juriului de la “Splash! Vedete la apa”. 

author avatar
Anca Murgoci
1.647 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger