AcasăNewsSurorile Aureliei Ion, cu lacrimi in ochi, la mormantul lui Adrian Iovan:...

Surorile Aureliei Ion, cu lacrimi in ochi, la mormantul lui Adrian Iovan: “A salvat cinci vieti”

Dupa ce, joi, au condus-o pe Aurelia Ion pe ultimul drum, vineri, surorile medicului rezident decedat in accidentul aviatic din Apuseni au venit la capataiul pilotului Adrian Iovan pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Ingenunchiate de durere si de neputinta, surorile Aureliei Ion, studenta la medicina care si-a gasit sfarsitul in acelasi accident in care a murit si pilotul, au venit la mormantul lui Adrian Iovan pentru a-i aduce un ultim omagiu. “Omul acesta a salvat cinci vieti. El si-a sacrificat viata. Eu cred ca asta e cel mai important. Restul nu mai avem ce sa spunem, nu mai avem ce sa comentam”, a marturisit cu lacrimi in ochi una dintre cele doua surori ale Aurei Ion, care au mai gasit un strop de putere sa vina si la slujba de inmormantare a celui pe care-l considera un adevarat erou,  Adrian Iovan.

Joi a fost inmormantata si Aura, tot cu onoruri militare, pe ultimul drum fiind condusa de parinti, frati, colegi, dar si oameni simpli care au vrut sa-si arate, astfel, respectul fata de tanara decedata. Studenta a fost inmormantata pe o alee a Cimitirului Ghencea Militar. Pe ultimul drum Aura a purtat uniforma militara. Studenta a primit, postmortem, o avansare in grad. Nu a mai apucat sa se bucure de gradul de locotenent, distinctie pe care a primit-o abia dupa ce s-a intamplat nenorocirea.

Pilotul Adrian Iovan si studenta, in varsta de 23 de ani, Aurelia Ion, si-au pierdut viata luni seara intr-un tragic accident aviatic ce a avut loc in Muntii Apuseni. Un avion de mici dimensiuni transporta un echipaj medical de la Bucuresti la Oradea pentru a preleva mai multe organe ce aveau sa fie transplantate unor bolnavi din Capitala. Din pacate, avionul a intampinat ceva probleme, iar pilotul Adrian Iovan, aflat la mansa avionului, s-a vazut nevoit sa aterizeze fortat. Aterizarea a avut loc intr-o padure din Muntii Apuseni, fapt pentru care aparatul de zbor a fost rupt in mai multe bucati. Doar cinci din cei sapte pasageri au supravietuit.

Cititi si:

Foto: evz.ro

author avatar
Alina Costache
1.484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger