AcasăNewsSupusii reginei o pun de revolutie in Marea Britanie

Supusii reginei o pun de revolutie in Marea Britanie

Sindicalistii britanici anunta un luni de zile de haos in regat

Sub deviza „Cea mai mare lupta pentru viata noastra”, sindicatele britanice scot oamenii in strada dupa data de 30 noiembrie, pana la inceputul anului viitor.

Sindicalistii britanici anunta un luni de zile de haos in regat

„Toata lumea afara dupa 30 noiembrie!” este indemnul sindicalistilor britanici. Muncitori, inclusiv politisti, pompieri, lucratori in domeniul sanatatii, profesori, gardieni de inchisori, pana si groparii vor intra in era protestelor si promit liderilor ca n-au mai vazut asa ceva de la Greva Generala din 1926! „Baronii” sindicatelor, cum ii numeste presa britanica, au declarat ca nu se vor lasa induplecati de nicio promisiune, ci doar de fapte concrete. Si ameninta cu „o disputa lunga, grea si murdara”. Sindicalistii au declarat ca organizeaza astfel greva generala, incat sa produca un haos total. „Daca este nevoie, vom sta in strada pana la vara urmatoare”, a precizat Brian Strutton, liderul sindicatului GMB, unul dintre cele mai mari sindicate, care s-a asociat cu inca zece. Adica, vor protesta pana la Jubileul de Diamant al Reginei, care va avea loc intre 2-5 iunie 2012.

Anonymous pune gaz pe foc

Celebra organizatie de hackeri Anonymous, care este responsabila de declansarea  „primaverii arabe”, a lansat o campanie prin care vrea sa protesteze in marile centre financiare ale lumii. Printre acestea se numara Londra, New York, Paris si alte 17 orase de pe intreaga planeta. Hackerii si-au numit actiunea „revolutia globala la care am visat de atata timp”. „Abuzul si coruptia corporatiilor, ale bancilor si ale guvernelor se incheie aici!”,  se spune in anuntul lor.

author avatar
Adina Mutar
311 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este timpul sa nu mai stam pasivi,suntem si vinovati ce monstrii am lasat sa acapareze puterea, cu ajutorul unor manipulatori bine platiti din mass media ex Lazaroiu ,Pora…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger