AcasăNewsSupriza IMPRESIONANTA! 25 de artisti, 20 de tari, o piesa dedicata FEMEILOR!...

Supriza IMPRESIONANTA! 25 de artisti, 20 de tari, o piesa dedicata FEMEILOR! Asculta aici! (VIDEO)

Femeile din intreaga lume au avut parte de o surpriza de proportii: 25 de artisti au lansat vineri o piesa intitulata „One Woman”, special pentru Ziua Internationala a Femeilor.

Piesa, inregistrata special pentru ziua de 8 martie, este dedicate femeilor din intreaga lume si a fost lansata de UN Women, organizatie internationala dedicata apararii drepturilor femeilor.

Artistii care au colaborat la melodia „One Woman” sunt: Ana Bacalhau (Portugalia), Angelique Kidjo (Benin), Anoushka Shankar (India), Bassekou Kouyate (Mali), Bebel Gilberto (Brazilia), Beth Blatt (USA), Brian Finnegan (Irlanda), Buika (Spania), Charice (Filipine), Cherine Amr (Egipt), Debi Nova (Costa Rica), Emeline Michel (Haiti), Fahan Hassan (Marea Britanie), Idan Raichel (Israel), Jane Zhang (China), Jim Diamond (Marea Britanie), Keith Murrell (Marea Britanie), Lance Ellington (Marea Britanie), Marta Gomez (Columbia), Maria Friedman (Marea Britanie), Meklit Hadero (Etiopia), Rokia Traoré (Mali), Vanessa Quai (Vanuatu), Ximena Sariñana (Mexic) si Yuna (Malaezia).

Muzica a fost semnata de Graham Lyle, care a colaborat si cu Tina Turner la melodia „What’s Love Got To Do With It”, si de Fahan Hassan, iar versurile au fost scrise de Beth Blatt.

Jerry Boys (care a lucrat cu numerosi artisti consacrati, intre care trupa REM) si Beth Blatt sunt producatorii melodiei „One Woman”, in timp ce corporatia Microsoft a sponsorizat proiectul de lansare a piesei. Cantecul poate fi descarcat de pe iTunes si Amazon la doar 0,99 dolari, urmand ca fondurile stranse sa fie folosite pentru sprijinirea programelor organizatiei UN Women.

[youtube]Dnq2QeCvwpw[/youtube]

author avatar
Alina Costache
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger