AcasăNewsSuporterul caruia i s-a facut rau in timpul meciului Timisoara-Steaua a murit...

Suporterul caruia i s-a facut rau in timpul meciului Timisoara-Steaua a murit la spital

Un barbat de aproximativ 50 de ani a platit un pret enorm pentru ca si-a dorit sa-si vada preferatii, fotbalistii de la ACS Poli Timisoara, jucand contra vicecampioanei, Steaua.

Daca seara trecuta suporterii celor doua formatii intrate pe teren au stat cu un ochi pe meci si cu altul pe marginea terenului, unde medicii de la ambulanta au preluat un fan timisorean caruia i s-a facut rau la stadion, in cursul diminetii au aflat ca acest caz a avut un deznodamant foarte trist.

Omului i s-a facut rau la doar cateva minute de la debutul meciului. In ajutorul lui au intervenit cadrele medicale prezente la stadion. Barbatul – care ar fi suferit un infarct- a fost resuscitat inca de pe stadion, fiind apoi dus cu ambulanta la un spital din Timisoara. Din pacate, organismul sau nu a mai rezistat. Astfel ca, potrivit antena3.ro, suporterul a murit, in cursul noptii trecute, eforturile doctorilor pentru a-l mentine in viata fiind sortite esecului.

Moartea barbatului vina la mai putin de o luna de cand un tanar suporter al clubului din Stefan cel Mare si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost lovit in cap cu un corp contondent, pe o strada, la finele derby-ului Steaua-Dinamo.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger