AcasăNewsSuperpromotie de Sarbatori la DNA: Torni doar cu buletinul!

Superpromotie de Sarbatori la DNA: Torni doar cu buletinul!

Incepand de astazi si pana pe data de 30 decembrie, nenumaratele personalitati politice sau publice suspectate de acte de coruptie pot scapa definitiv de „cosmarul” DNA, cu conditia sa toarne un „peste” mai mare.

Daniel Morar vrea sa rezolve cat mai repede dosarele grele

Este suficient, exact ca in celebra reclama, sa se duca la unul din sediile institutiei, doar cu buletinul, si sa se autodenunte cu privire la „faptele” pentru care au intrat in vizorul temutilor procurori ai lui Daniel Morar.

Cresc vanzarile !

Cei care si-au facut un obicei din vizitele la celebra locatie de pe strada Stirbei Voda pot profita insa de aceasta oferta doar pana la sfarsitul anului. Altfel, vor figura in continuare prin dosare ca martori sau inculpati. Procurorii anticoruptie sunt presati de timp, multi dintre ei mai avand mandatul prelungit doar cu sase luni. Apoi, satui sa mai fie acuzati ca nu obtin condamnari definitive, ci doar arestari preventive, subalternii lui Daniel Morar s-au decis sa foloseasca o alta stratagema manageriala de crestere a „vanzarilor”. La figurat, ce-i drept. Si care, fie vorba intre noi, este des uzitata si pe alte meleaguri, justitia americana folosind-o chiar din plin.

Acum ori niciodata!

Astfel, suspectului i se propune o intelegere legala, prin care, daca este de acord sa colaboreze total cu procurorul de caz, este absolvit de orice vina, daca  este vorba de fapte comise fara violenta. Reteta a functionat de minune in cazul arestarii primarului clujean Sorin Apostu, atunci cand autodenuntul mituitoarei Aspazia Droniuc i-a scutit pe anchetatori de multa bataie de cap. Si le-a permis sa prezinte instantei dovezi solide, care nu au mai facut posibila eliberarea suspectului dupa doar cateva zile de arest preventiv. Acum, ramane de vazut care dintre cei vizati vor ceda tentatiei de a-si asigura niste Sarbatori linistite. Dar simplul fapt ca nu au facut tam-tam pe aceasta oferta spune mult despre faptul ca o iau in calcul, fie si ca pe o situatie disperata.

Ce te faci cu VIP-uri gen Mitica Dragomir, Mircea Sandu, Adrian Nastase sau Mircea Geoana, caci lor le e mai greu sa gaseasca niscai nume cu rezonanta si mai mare, bune de negociat cu procurorii DNA…

[poll id=”151″]

 

author avatar
Catalin Tache
535 afisari

2 COMENTARII

  1. Super tare.Pai daca e promotie , promotie sa fie. Si mai ales acum in prag de sarbatori in prag de nasterea domnului, trebuie sa scape si ei. Nu cred ca va fi arestat sau comdamnat cineva in aceste dosare, da ……. noi ne face ca arestam ei se fac ca stau in puscarie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger