AcasăNewsSuperoferta de la „Mega Image”: lipie cu mucegai inclus!

Superoferta de la „Mega Image”: lipie cu mucegai inclus!

Alterate. Produsele de panificatie erau pline de mucegai

Expresia „shaorma la lipie cu de toate” are, de ieri, un nou sens. „Mega Image” a lansat pe piata lipia cu aroma de…mucegai.

Alterate. Produsele de panificatie erau pline de mucegai

Clientul unui magazin „Mega Image” din Capitala a avut parte de o surpriza de proportii miercuri seara, cand a degustat lipie cu aroma de mucegai abia cumparata. Conform informatiilor si imaginilor primite la adresa de email pont@national.ro, clientul „Mega Image” a cumparat miercuri seara, in jurul orei 22.30, mai multe produse de la magazinul situat la intersectia Bd. Marasesti cu Bd. Dimitrie Cantemir, printre alimente aflandu-se si „lipii libaneze” ambalate.

Dilema. Managerul magazinului de pe Bd. Marasesti nu a putut explica cum au ajuns produsele stricate pe rafturi

Ajuns acasa, in momentul in care a mancat din produsele de panificatie, a sesizat un gust ciudat, ranced. Era mucegai. Toate lipiile din punga erau verzui, cu toate ca se aflau in termenul de garantie. Ieri dimineata, clientul s-a prezentat la magazin, pentru a cere lamuriri. Managerul unitatii a ridicat din umeri, s-a uitat scarbit la lipiile mucegaite si, vizibil incurcat, a declarat: „Tot ce pot face e sa va dau banii inapoi pe ele.

Imi pare rau ca ati apucat sa mancati din ele. Nu stiu ce s-a intamplat de nu au fost retrase de la vanzare…”

author avatar
Dan Bratu
1.274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger