AcasăNewsSuperiahtul Mercedes

Superiahtul Mercedes

Compania germana s-a inspirat din designul automobilelor de lux pe care le produce, lansand un iaht exclusivit, care va costa 1,7 milioane de dolari.

Vor fi construite doar 10 exemplare, la 1,7 milioane de dolari bucata

Mercedes Benz a prezentat initial conceptul original al iahtului in 2012, dar proiectul a devenit realitate dupa colaborarea cu producatorul Silver Arrows Marine. Cele doua companii au decis sa construiasca doar 10 exemplare din Mercedes Silver Arrow 460-Grandturismo Edition 1 si sa vanda cate unul in fiecare tara, transformand ambarcatiunea intr-un model extrem de rar pentru colectionarii milionari.

Lung de peste 14 metri, iahtul a fost desenat de departamentul Mercedes Benz Style si este printre putinele care seamana frapant cu un automobil, mai precis cu modelele coupe de lux ale companiei. Proiectantii au precizat ca dimensiunile oarecum reduse ale lui Silver Arrow, comparativ cu alte superiahturi-gigant, vor „sfida” tendintele actuale, oferind o sinteza perfecta pentru pasionatii automobilelor sport si barcilor cu motor. Lista de comenzi a fost deschisa, dupa ce Mercedes a prezentat conceptul in Franta, la Port de Saint Jean Cap Ferrat.

author avatar
Bogdan Borcea
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger