AcasăNewsSupercupa Romaniei - Steaua-Astra. Restrictii de circulatie inaintea meciului. Afla rutele ocolitoare!

Supercupa Romaniei – Steaua-Astra. Restrictii de circulatie inaintea meciului. Afla rutele ocolitoare!

Inaintea meciului de vineri seara, din Supercupa Romaniei Steaua-Astra, in apropierea Arenei Nationale, stadionul pe care se va juca partida, vor fi impuse restrictii de circulatie.

Fie ca va pregatiti sa mergeti sa vedeti intalnirea dintre ros-albastri si giurgiuvenii de la Astra, fie ca locuiti in apropierea National Arena, e bine sa stiti din timp ca, inca de la ora 16, traficul rutier va fi restrictionat gradual pe arterele ce duc spre stadion, dupa cum urmeaza: pe strada Maior Coravu, intre Soseaua Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, pe strada Vatra Luminoasa, intre Soseaua Mihai Bravu si strada Pierre de Coubertin, dar si pe strada Pierre de Coubertin, intre Soseaua Iancului si Rondul de la intrarea in Stadionul National Arena. Restrictiile de circulatie rutiera se aplica, anunta reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei, si pe strazile care intersecteaza si acced in tronsoanele precizate.

Ca urmare, soferii sunt informati ca au la dispozitie urmatoarele rute ocolitoare: Soseaua Mihai Bravu – Soseaua Iancului – Soseaua Pantelimon, dar si Bulevardul Unirii – Bulevardul Decebal – Soseaua Mihai Bravu – Strada Baba Novac – Bulevardul Nicolae Grigorescu.

Meciul din Supercupa Romaniei, dintre  F.C. Steaua Bucuresti – A.F.C. Astra Giurgiu, va incepe la ora 21.00. Intalnirea de pe National Arena va fi transmisa de ProTV.

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger