AcasăNewsSuperbe de Sarbatori: De Craciun, apelati la cristale Swarovski pentru un machiaj...

Superbe de Sarbatori: De Craciun, apelati la cristale Swarovski pentru un machiaj care sa faca senzatie!

Orice femeie isi doreste ca de Craciun si de Revelion sa arate impecabil. Asta inseamna nu doar o rochie frumoasa si care sa puna in valoare atuurile purtatoarei, ci si un machiaj si o coafura atent facute. Iata cateva sfaturi pertinente de la Ana Maria Margineanu, specialista în frumusete si proprietara unuia dintre cele mai vechi centre de infrumusetare din Bucuresti.

„Pentru aceasta frumoasa perioada a iernii ne putem inspira din stilul rock sau din cel retro. Pentru o coafura rapida, putem apela inca la coada de cal în stil tomboy, rasucita sau impletita. Iar pentru zilele festive ne incanta buclele lejere, lasate liber doar pe o parte sau accesorizate cu fine impletituri”, sfatuieste Ana Maria Margineanu.

„In make-up, troneaza o noua regula de aur: machiaza ochii si gura in culori diametral opuse. Daca pana sezonul trecut, albastrul si portocaliul se excludeau reciproc din acelasi context, acum si-au gasit perechea. Sunt ceva ani de cand burgundy a lipsit cu desavarsire din paleta de culori pentru buze, dar iata ca in aceasta iarna s-a reinventat si chiar adus pe podiumul machiajului intr-un tandem sexy cu nude, auriu si argintiu, pentru a da luminozitate ochilor. [nggallery id=318]Pentru un efect maxim de stralucire apelam la cristale Swarovski, in nuante diferite, intotdeauna pe o baza contrastanta. Pentru excentrice, este bine de stiut ca pietricelele pot fi folosite si pentru designul sprancenelor. Geisha-style se impune monocromatic cu o updatare modernă, cerand buzelor sa contrasteze sau, din contra, sa se mentina naturale”, a mai explicat Ana Maria Mărgineanu, care a studiat la Istanbul si a fost invitata in calitate de make-up artist, la diferite emisiuni de la B1TV, ProTv, Antena1, 2,3, National TV.

Pentru un look rafinat, specialista recomanda, de asemenea, uniformizarea chipului cu un fond de ten compact, cu accent predominant pe nuantele deschise, excluzand in cele mai multe cazuri nuatarea pometilor.

author avatar
Alina Creanga
1.123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger