AcasăNewsSuper nasul Gigi. Vezi poze exclusive de la nunta lui Borcea

Super nasul Gigi. Vezi poze exclusive de la nunta lui Borcea

Cununia religioasa a avut loc in Pipera, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, si a fost oficiata de opt preoti. Dupa slujba, nasul Gigi Becali si-a dus finii la petrecerea din Otopeni chiar cu Rolls Royce-ul facut cadou.

Alina si Cristi Borcea au iesit relaxati de la cununia religioasa

Dupa opt ani de asteptare, Cristi Borcea si Alina Vidican si-au oficializat relatia prin ceea ce poate fi catalogata drept nunta anului 2011 in Romania. Casatoria dintre actionarul dinamovist si superba timisoreanca a strans sub acoperisul complexului „Ambasad’Or”, din Otopeni, crema cremelor: politicieni de prim rang, miliardari din „Top Forbes”, fosti mari sportivi si vedete ale lumii mondene.

Dimineata, pe racoare, vine nasu’ cu Rolls-u’

Ieri, la prima ora a diminetii, Gigi Becali l-a vizitat pe finul Borcea la resedinta acestuia din Pipera. Patronul Stelei a venit acasa la dinamovist imbracat intr-o camasa roz si purtand pantaloni scurti. Becali a parcat in fata vilei Rolls-ul de 300.000 de euro, iar la plecare s-a urcat intr-o masina apartinand lui Cristi Borcea. Limuzina latifundiarului a fost cadoul de nunta oferit finilor.

Becali si-a facut timp si de-un botez

Inainte s-o conduca pe Alina Vidican la altar, Gigi Becali a intrat in Biserica „Adormirea Maicii Domnului” la botezul fiului lui Viorel Tudorache, apropiat al finantatorului stelist. Impreuna cu sotia Luminita, l-a crestinat pe Tudorache jr. „Ziua de azi este rezervata Domnului, nu fotbalului!”, a exclamat Becali la vederea jurnalistilor.

Slujba religioasa cu opt preoti

In jurul orelor 17, Cristi Borcea si Alina Vidican au plecat de la vila din Pipera intr-o limuzina Cadillac, de epoca, cu destinatia Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din localitate. Imbracat in costum alb si purtand un papion de culoare rosie, Borcea a ramas uimit de cata lume venise la biserica. Cei noua bodyguarzi au facut fata cu greu puhoiului de ziaristi care se imbulzea in jurul mirilor. Un sobor de opt preoti a oficiat slujba religioasa, ceremonia incheindu-se dupa aroximativ o ora. La plecare, mirii si nasii s-au urcat in Rolls-ul facut cadou de Gigi Becali, sofer fiind chiar finantatorul Stelei. Alaiul s-a indreptat apoi catre complexul Ambasad’Or din Otopeni, acolo unde au venit, printre altii, Ionut Lupescu, Dumitru Dragomir, Viorel Paunescu, Ilie Nastase sau George Copos. In total, aproximativ 600 de persoane au onorat invitatia lansata de Cristi Borcea.

[nggallery id=128]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
8.558 afisari

2 COMENTARII

  1. SINCER NU MI-A PLACUT DE ALINA SI NICI ROCHIA NU A FOST ASA DE SUPERBA DOAR TRENA AIA CE ERA DE EA IN REST NIMIC SI NU MI-A PLACUT CUM AVEA PARUL PUTEA SA-SI FACA O FREZA CEVA SINCER MA ASTEPTAM SA FIE ALTFEL MAI FRUMOASA DAR MA-M INSELAT NASPA NASPA

  2. ALINA A FOST ORIBILA !!!!!!!!!! TOT MAI FRUMOASA ERA FOSTA SOTIE A LU-I CRISTI BORCEA ALINA NU I AJUNGE NICI LA DEGETU MIC LA FOSTA SOTIEE PACAT K SI-A LASAT CRISTI SOTIA PENTRU VACA ASTA DE ALINA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger