AcasăNewsSupărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei....

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

sursa foto: captură video Antena3

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi, 30 noiembrie, în zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși, de Sfântul Andrei, la o biserică din Târgu Jiu atmosfera a părut să fie fost oricum numai liniștită nu.

Mai mult, la fața locului au ajuns și polițiștii. Motivul? Mai mulți enoriași au protestat în stradă. Și, potrivit Antena3, nu l-au lăsat pe preot să ţină slujba.

Supărarea oamenilor: schimbarea preotului care slujise timp de un deceniu

Supărarea oamenilor ar fi pornit de la faptul că preotul pe care îl aveau de aproximativ 10 ani a fost schimbat din funcţie. Ca atare, când noul părinte a venit să slujească, joi, chiar de Sfântul Andrei, s-a trezit în fața unei situații deloc ușoare.

Mai ales că, din câte se poate auzi din imaginile difuzate de postul TV, s-a trezit și huiduit de oamenii nemulțumiți. Care l-au „întâmpinat” chiar de la momentul în care a venit cu mașina în apropierea lăcașului de cult. Fără să mai apuce să se coboare din autoturism, pentru că oamenii s-au pus în faţa mașinii și nu i-au permis să treacă.

Preotul a chemat poliţia la faţa locului, potrivit aceleiași surse. Totul, în ideea că persoanele blochează drumul public. Oamenii au deblocat drumul, dar părintele tot n-ar fi reușit să intre în biserică.

Situația pare-se că nu durează de ieri, de azi. Acesta este al doilea preot numit în această biserică, în ultimele şase luni.

author avatar
Andrei Coman
565 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger