AcasăNewsSuntem in plina furtuna magnetica

Suntem in plina furtuna magnetica

Mai multe furtuni magnetice destul de puternice vor afecta Pamantul vineri si sambata, 13 – 14 octombrie, anunta Centrul Rus de Meteorologie Fobos.

In urmatoarele zile, Pamantul va fi afectat de un nou episod de furtuni magnetice destul de puternice, ceea ce va genera o activitate intensa a campurilor magnetice provenite de la Soare, afectand astfel campul magnetic al Pamantului. Fenomenele sunt preconizate pentru intervalul 11-14 octombrie, dar si pentru 15 octombrie, atunci cand campul magnetic al Pamantului si sfera de influenta a gravitatiei terestre vor fi extrem de afectate, au precizat cei de la Centrul Rus de Meteorologie Fobos. Pe aceasta durata a lunii octombrie, activitatea Soarelui se va mentine la un nivel maxim, zilele de 13 si 14 octombrie prezinta unele anomalii, astfel ca persoanele meteosensibile trebuie sa dea dovada de prudenta. In aceasta perioada este data peste cap activitatea aparatelor electronice si creste posibilitatea producerii unor avarii si catastrofe naturale. Pe intreaga perioada persoanele meteosensibile pot avea un sentiment de disconfort, sustin specialistii rusi.

author avatar
Catalin Dumitrescu
634 afisari

1 COMENTARIU

  1. Instabilitatea geomagnetica care este in desfasurare nu este o explozie solara ci o bresa in coroana solara. Soarele in acest moment este coplet lipsit de pete.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger