AcasăNews"Sunt Omul de Tinichea, la propriu". Cu ce se spala zi de...

„Sunt Omul de Tinichea, la propriu”. Cu ce se spala zi de zi femeia asta, pentru a se putea misca!

Nicole Whitehill, in varsta de numai 40 de ani, traieste un adevarat cosmar in fiecare dimineta. Pentru a nu ramane imobilizata in propria piele, femeia trebuie sa se spele zi de zi cu ulei si sa-si maseze trupul cu foarte multa lotiune de corp.

Nicole a fost diagnosticata cu scleroza sistematica inca de acum 16 ani, dar si cu sindromul lui Raynaud – pe vreme rece, vasele sangvine care iriga degetele se contracta brusc, degetele devin albe, apoi violete, inainte de a reveni la culoarea lor normala.

In timp, situatia se agraveaza, boala fiind una a sistemului conjunctiv sistematica si implica tulburari vasomotorii esentiale, fibroza, atrofie secundara a pielii, a tesutului subcutanat, muschilor si organelor interne, alaturi de tulburari imunologice.

Whitehill este nevoita sa poarte tot timpul manusi.

„Cand ma trezesc dimineata zici ca sunt Omul de Tinichea. Tot trupul meu este rigid. Trebuie sa fac baie in ulei, dupa care sa ma dau cu multa crema. Dupa tot acest ritual reusesc si eu sa ma misc”, spune femeia din Marea Britanie, citata de dailymail.co.uk.

Foto: captura dailymail.co.uk

author avatar
Alina Costache
785 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger