AcasăNewsSumudica o are mica. Amenda

Sumudica o are mica. Amenda

Kayseri Spor - Antalia Spor meci in Liga 1 Turca. Antrenor Marius sumudica

Revenit in tara dupa ce aerul campionatului Turciei a devenit din ce in ce mai rarefiat, Marius Sumudica s-a convins ca Bucurestiul nu-i Istanbulul si nici Politia Rutiera nu mai e ce-a fost odata. Ba, din contra, temperamentalul antrenor a fost la un pas sa aiba soarta lui Ilie Nastase, dupa cum singur a recunoscut.

Kayseri Spor Antalia Spor meci in Liga 1 Turca Antrenor Marius sumudica

Coleric din fire si obisnuit sa fie „singur impotriva tuturor”, Marius Sumudica a crezut ca merge sloganul si tupeul rapidist si-n discutia cu aparatorul legii. Ntt, de unde! Degeaba s-a luat in gura cu organul, n-a fost chip sa scape nepedepsit. Ba, era s-o pateasca mai rau, din cate se pare. „Chiar mi s-a atras atentia: «Nu vrem sa ai aceeasi soarta ca domnul Nastase, sa te lungim pe jos»”.

Avertizat ca nu-i de gluma, Sumudica si-a schimbat pe loc atitudinea, fapt ce i-a atras amenda minima prevazuta pentru infractiunea comisa (a trecut pe rosu). „Ma duceam spre Ploiesti, sa ajung la amicalul Romaniei cu Finlanda, cand am fost deposedat de carnetul de conducere. Am incercat cu scuze, am vorbit frumos, degeaba. Am gasit un motociclist si mi s-a spus ca am trecut pe culoarea galben spre rosu. I-am spus ca sunt un simplu cetatean, nu conteaza ca ma numesc Sumudica, asta este, daca am gresit… Mi-a zis ca nu il intereseaza fotbalul, dar ca dupa nume parca isi aduce aminte ceva vag. Era un baietas cu freza in lateral, l-am rugat vreo 10 minute sa-si dea ochelarii jos”, a povestit „Sumi”, care a preferat sa incheie in stilul sau inconfundabil: „Asta e, am o dovada si 15 zile tot pot sa mai conduc. Oricum, dupa aia, voi pleca in vacanta cu nevasta-mea”.

author avatar
Cristina Elvira
358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger