AcasăNewsSummitul de la Sibiu – un nou prilej pentru Iohannis să dezbine...

Summitul de la Sibiu – un nou prilej pentru Iohannis să dezbine România

Sibiu este orașul unde Iohannis se simte ca acasă în fiecare din cele 6 imobile pe care le deține. Este orașul în care a fost primar mai multe mandate și pe care aproape că l-a trecut cu totul în administrarea Forumului Democrat German. Este orașul în care președintele României merge în fiecare weekend. Și este orașul în care va avea loc summitul UE.

Acest eveniment făcut cu sprijinul PPE și concursul lui  Donald Tusk este un cadou pentru Klaus Iohannis în an electoral. La summit  vor fi prezenți șefii formațiunii europene, Joseph Daul și Manfred Weber, lideri europeni și   bineînțeles Donald  Tusk și liberalii români în frunte cu Ludovic Orban.

Ca liberalii să știe exact când trebuie să tacă și când trebuie să vorbească la întâlnirea de mâine, Iohannis participă azi la şedinţa Biroului Executiv al PNL, chiar dacă prin această participare încalcă din nou Constituția, implicându-se în politică.

Concret, Iohannis se folosește de liderii Europei pentru a se promova pe el și pe liberali, căci atât înțelege șeful statului din imparțialitatea la care îl obligă Constituția. Așa știe Iohannis să fie moderator între instituțiile statului. Și așa știe Iohannis să fie moderator între societate și instituțiile statului.

Societate pe care o împarte în răi și buni, în „ai mei” și „ai lor”.Și dacă tot a pornit pe drumul ăsta, Iohannis nu se oprește, așa că va participa de acum încolo și la mitingurile PNL-ului din țară.

Să își promoveze referendumul, spune Iohannis, secondat, bineînțeles, de Ludovic Orban.

 

author avatar
A.P. Redactor