AcasăNewsSumă uriașă pentru un loc de parcare în Drobeta Turnu Severin. Cât...

Sumă uriașă pentru un loc de parcare în Drobeta Turnu Severin. Cât a scos din buzunar un bărbat la licitație

sursa foto: ph-online.ro

Se tot vorbește despre problema locurilor de parcare, mai ales în marile orașe. Proprietarii de mașini care locuiesc la bloc vor, în mod firesc, să găsească loc de parcare cât mai aproape de imobilul în care locuiesc. Și nu doar din rațiuni de comoditate, ci și pentru că mulți vor să poată arunca, din când, o privire pentru a vedea că mașina lor e în siguranță.

În tot acest context, s-a aflat că un bărbat din Drobeta-Turnu Severin (județul Mehedinți) a plătit o sumă-record pentru un loc de parcare. N-a părut să se uite la bani, doar să știe că obține locul de parcare mult-dorit. Alte două persoane au fost dispuse și ele să scoată din buzunar sume considerabile, pentru câte un loc în aceeași parcare. Una, cât se poate de prețioasă, s-ar putea spune.

Citiți și: Încă o povară pentru şoferi: se scumpesc locurile de parcare din București

Parcarea, în zona Crihala Nord

La una dintre licitațiile pentru parcare, un severinean a oferit o sumă uriașă. Totul, pentru un loc de parcare în Drobeta Turnu Severin, în zona Crihala Nord.

Omul a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 lei, echivalentul a 3.000 euro, potrivit actualmehedinti.ro. Aceeași sursă remarcă faptul că decizia acestuia este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în respectiva parcare, în urma licitației, au mai rămas locuri libere.
Ar mai fi de precizat că abonamentul este valabil un an, iar bărbatul a achitat către Direcția de Patrimoniu a Primăriei Severin suma licitată.

Aceasta este ce mai mare sumă plătită de un cetățean de când se organizează licitații publice pentru parcările de reședință, conform aceleiași surse. În aceeași parcare au mai fost licitate alte două locuri de parcare la sumele de 10.000 lei, respectiv 5.000 lei. Și încă un aspect ce merită menționat, în tot acest context – în mod normal, licitația pentru un loc de parcare pornește de la suma de 150 lei/an.

author avatar
Andrei Coman
497 afisari

2 COMENTARII

  1. „Omul a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 lei, echivalentul a 3.000 euro,…”
    La banii astia are voie sa ia parcarea cu el in casa ca s-o omeneasca ?
    Daca vinde cazanul adus de pe Jarmania de un var din Spanea, ia macar 2000 de euro?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger