AcasăNewsSulfina Barbu, pe lista neagra a portocaliilor

Sulfina Barbu, pe lista neagra a portocaliilor

Sulfina Barbu risca si sa fie inlocuita de Andreea Vass in fruntea femeilor democrate, si sa joace rolul de “acar Paun” la Ministerul Muncii, sustin voci din PDL.

Trecand dintr-o tabara in alta, Sulfina Barbu si-a facut multi dusmani in partid

Concret, o parte dintre pedelisti cred ca steaua actualului ministru al Muncii sta sa apuna, chiar daca proaspata ei numire in Guvern ar fi putut fi interpretata taman invers. Lucrurile au inceput sa stea rau pentru Sulfina Barbu inca de la Congres, cand, realizand ca va pierde competitia pentru secretar general al partidului, s-a refugiat tardiv in tabara lui Vasile Blaga. Gest inutil (Ioan Oltean a cistigat fluierand), ba chiar periculos. Desemnata, de partid, ministru al Muncii dupa retragerea lui Ioan Botis, Barbu a picat din schema la Cotroceni, alt semn de rau augur. Iar acum, cand si-a vazut visul cu ochii si a devenit ministru, o parte dintre colegi cred ca ea va fi cea care va plati oalele sparte de criza in cel mai afectat domeniu: munca si protectie sociala.

Matrasita si din fruntea OFPDL

Andreea Vass a pensionat-o deja pe Sulfina Barbu

Nici in ceea ce priveste strict partidul lucrurile nu suna mai bine pentru Sulfina Barbu, dupa ce Andreea Paul Vass, o tanara doamna hotarata si in evidenta ascensiune, si-a facut cunoscuta intentia de a candida pentru presedintia Organizatiei de femei a PDL. Functie la care Barbu nici nu se gandeste sa renunte, mai ales in favoarea celei despre care, cu un an in urma, spunea public ca nu are vreun rol in luarea deciziilor si deci nu intelege ”in ce calitate vorbeste despre PDL”. “A sosit si timpul generatiei mele in devenirea Romaniei”, a ripostat Vass, pensionandu-si astfel rivala dintr-un foc. “Ceea ce pare si mai amuzant este ca numele meu de fata – Vass – inseamna in limba maghiara «fier»”, a supralicitat Vass, legandu-si astfel numele de celebra “Doamna de Fier” si de indemnul transmis de Traian Basescu tinerilor pedelisti la Scoala de Vara: “Cautati-va o Margaret Thatcher”.

author avatar
Simona Badulescu
2.241 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger