AcasăNewsSuferinta Silviei Dinu s-a sfarsit

Suferinta Silviei Dinu s-a sfarsit

Legenda clubului Dinamo si-a pierdut consoarta, rapusa de diabet, ciroza si probleme cardiace. Cei doi erau nedespartiti din 1977.

Dupa doi ani de chin, timp in care si-a pierdut ambele picioare – cel de-al doilea i-a fost amputat chiar zilele acestea -, Silvia Dinu (63 de ani) s-a stins din viata, ieri, la Spitalul „Floreasca” din Capitala. Era diabetica, boala care i-a provocat complicatii cardiace si ciroza. Doctorul Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti, spune ca Silvia Dinu – fostul jurist al unitatii – umplea spitalul de veselie atunci cand venea la serviciu, fiind un om extrem de generos. „In momentul cand intra in spital se stia ca a venit, i se auzea vocea puternica, se umplea de veselie spitalul. Si-a iubit foarte mult copilul (n.r. Cornelus Dinu). Era cel mai generos om, le cumpara copiilor neglijati dulciuri, haine, jucarii. De cand s-a imbolnavit si a plecat din spital, Silvia a ramas cel mai bun prieten al celor de aici. E greu sa vorbim ca si cand nu mai exista. Dupa atatia ani ii auzim glasul si ii vedem veselia, bucuria atunci cand putea darui. Un astfel de om se naste probabil odata la un secol”, a spus Monica Pop.

„Abia mai am inima sa traiesc”

Cornel Dinu este devastat in urma decesului sotiei. Ieri, fosta glorie dinamovista a precizat: „Cuvintele sunt de prisos. Ce sa spun? Abia mai am inima sa traiesc. A suferit mult, saraca…”. Silvia si Cornel Dinu erau impreuna din facultate, cei doi casatorindu-se in 1977, dupa finalizarea studiilor. Redactia ziarului „National” este alaturi de Cornel Dinu in aceste clipe grele.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
604 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger