AcasăNewsSucursală Raiffeisen, vandalizată după ce Austria a respins intrarea României în Schengen:...

Sucursală Raiffeisen, vandalizată după ce Austria a respins intrarea României în Schengen: „Nazi bank”

Raiffeisen

O sucursală Raiffeisen Bank a fost vandalizată de persoane necunoscute, supărarea lor fiind refuzul Austriei de a intra România în Schengen.

Vinovații au lăsat și un mesaj:„Nazi bank”.

Ce spun autoritățile

Poliția Română a început o anchetă în acest caz :„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliției au demarat verificări din oficiu, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale, aspecte care urmează a fi înaintate unității de parchet”, a spus Poliția, informează Cluj24.ro.

„Menționăm că până în prezent nu au fost depuse plângeri, în continuare, rezultatele verificărilor urmând a fi analizate de reprezentanții parchetului, în ceea ce privește derularea ulterioară a cercetărilor, în scopul tragerii la răspundere penală a persoanelor implicate. Totodată, precizăm faptul că la nivelul unității de poliție au fost analizate și organizate activități specifice, pentru combaterea unor viitoare astfel de evenimente”, a concluzionat Poliția.

Raiffeisen, după respingerea aderării României

Raiffeisen Bank, bancă austriacă care desfășoară operațiuni în țara noastră, a reacționat după blocajul Austriei pentru aderarea României la Schengen. Oficialii băncii austriece se arată surprinși de decizia Vienei, dar precizează că nu comentează „decizii cu caracter politic”.

„Nu suntem în măsură să comentăm asupra deciziilor cu caracter politic, mai mult decât că ne arătăm surprinși de această decizie. Grupul Raiffeisen Bank International, alături de Raiffeisen Bank România, ca una din cele mai importante piețe din Europa Centrală și de Est, este un promotor al valorilor democratice ce unesc comunitatea europeană și susține creșterea economică sustenabilă prin intermediul unei piețe comune bazată pe libera circulație a bunurilor, persoanelor, serviciilor și capitalurilor.

Nu în ultimul rând, RBI rămâne profund angajat față de principiile care stau la baza Inițiativei de la Viena și, în calitate de co-fondator al acestei inițiative, Grupul își reafirmă, și în vremuri foarte grele, angajamentul său față de România și față de regiunea CEE, asigurându-se că există premisele necesare astfel încât capitalul să continue să curgă către economiile reale în timpul unei crize”, a spus banca.

Românii sunt puternic afectați de refuzul Austriei de a accepta aderarea României la Schengen și reacționează pe măsură, boicotând sau anunțându-și intenția de a boicota companiile austriece.

author avatar
Andreea Vlad
3.050 afisari

19 COMENTARII

    • Asta inseamna patriotism dupa dta?? Asa reusesc idiotii adusi la guvernare de tradatorul de la Cotroceni sa stea linistiti in fara porcului de Craciun,asmutind oameni impotriva firmelor austriece care,pe langa faptul ca nu sunt legate de politic,au angajat romani !!El si baietii lui, plagiatori de top,n-au nicio raspundere,nu-i asa??Ei au scapat de oprobiul public,dupa marea tradare a electoratului,cu ajutorul consilierilor de la Cotroceni,platiti de prostime sa-i scrie hartiile lui Iohannis.

      • criticile asupra lui johanis si guvern nu exclude gestul celor care pe buna dreptate si-au exprimat nemultumirea fata de o banca al carui sef a indemnat romanii de care le plingi de mila sa iasa in strada si sa rastoarne guvernul Romaniei . vezi ca esti prostul site-ului si plingi la morminte straine . esti prostul care spune mereu , editat ,

  1. Ce persoane necunoscute,bre,sunt baietii cu ochi albastri pusi la treaba de regimul necuvantatorului lasat in offside.Cand Austria impunea vaccinare obligatorie si firmele ei puneau garduri in Romania nu i-am vazut pe acesti „patrioti” sa deschida ciocul.Nu aveau ordine .Oricum regimul fanariot-colonialist din Romania a inceput sa plece pe topogan ,cu gesturi din astea isi semneaza sentinta.

    • Bai prostule , cu cine iti imaginezi tu ca vorbesti de tot o sugi cu bre ? eu doar am vrut sa te bag in p izda ma-ti cu breu tau cu tot , du-te dracului !

  2. Bine asta numai dilii Clujieni puteau face asta, Clujienii care i-au pupat in cur prin Swaincock si Kornspan via securista Macovei for ever au terminat tot ce e padure in Ardeal de l-a zapacit pana si pe Cearli de a facut filme cu salvati padurea in Romania.. .

      • Patriotism- stimabile, nu inseamna 90 de minute de futbal. Patriotismul e o chemare de dincolo de noi.
        Cand vei fi chemat vei intelege.

  3. Cand treci spre Cluji ai inpresia ca treci prin pustiul Afgan… Bine .. Austrul taie de veacuri lemne de la noi nu e doar de 30 de ani e si de 30 de ani…

  4. Ca scrii cu var ca spargi un giam cam cat costa daca Austrul isi face Pib ul din Romania?
    O masura cat de cât inteleapta e sa iti muti capitalul din banca austra in banca germana de ex.Ca patron. Asa ca noi ne scoatem 1000 de euro din cont e ca si cum un urs simte o mancarime pe sirea spinarii si are nevoia sa se scarpine o țir…

  5. Noi nubavem asa putere. Putem cum am spus solutii de scarpimare un pic. Nu le iei Red Bull din magazin de ex, nu le ei mobila cu lemn austr adica lemn roman… Le acoti banu din hanca. Dar atentie..
    Una e sa scoata un fermier cu grane sau lemn roman sau Nenea Tiri si alta un om normal. Uite poti sa-ti schimbi excursia prin agentie din Austria in Germania. Cam aceleasi limbi atitudini si temperamente diferite… etc..

  6. Vine Suedia prezidenta urmata de Spania.
    Deci stim ca avem inca 2 sesiuni Jai.
    Fara cruțare romani, daca Suedia in Marte nu asculta ordinea romana-Adio Otan
    {vivat Erdo}…
    bun
    Găsit politic un pachet de cresterea redeventeloe si taxelor pt imbunatatirea vamii shengan.

  7. Pt a nu perturba economia si situatia economica a partenerilor strategici romani faci 3 redevente.
    Nu stiu 0,5% partenere strategice
    3% state Ue non partener steategic
    50% state nonUe non Nato si nonpartener strategic…

  8. Saru mana va pup pe camaşe si am rezolvat problema tirurilor si celor 200 mil euro luna pierdute si pensiile militare si alte nevoi militare de arme si sociale…
    Nici nu mai ne trebe Shengan o sa vrea ei sa intre in Romania sa ma pupe in cur inparatu fara mare… 🤗…

  9. Da nu le bagi.. decat dupa Sf. Pasti sa le aratam cine e prinț si cine e cerșetor in speta lor cioban..
    Sa ne amuzam o țir..

  10. Ceva trebuie făcut musai ca dacă zicem ca aia nu i bine cealaltă iară nu, pana la urma iar nu facem nimic ca de obicei. Boicot total inteligent sa simtă ca om fi noi ciobani dar avem și câini și bote pentru nesimțiți ca ei. Ce sa i faci asa i în lumea asta. Pagube colaterale suferă chiar alții care nu merita dar care pot pune presiune unde trebuie. Claude

  11. Bai, astia au fost ceva baieti cu ochii mult prea albastrii de sekurici, care vreau sa il dea jos la alegerile din 2024 pe pitikul de Blokulet, cica !! Sigur sunt cam suparati ca tampitul ala de pitikot porno a cam supra-betonat tot ce a prins pe malurile Somesului, a facut ala un desert de betoane, asa ceva nu gasesti nici macar in Afrika cea mare si democrata 🙂 Bai pitikule de rahat, fugi de acolo cat mai poti, ca de iau inapoi ungurii Kolozsvar-ul, sa vezi ce te pun sa faci 🙂 Toti bokalaii de acolo sorosisti merita vaxxinati in cap in fiecare luna cu cate un vaxxin gratis si eficient 🙂 Vedeti ca Nehimmler ala nazist a lasat un mesaj la pitikot, cica zice la nesfarsit: Rumanien, Nein, Nein, Nein 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger