AcasăNewsSuceava: Trupul unui bebelus mort, gasit la gunoi (VIDEO)

Suceava: Trupul unui bebelus mort, gasit la gunoi (VIDEO)

Un sucevean a facut o descoperire socanta: a gasit trupul unui bebelus mort la gunoi. Se pare ca fatul avea sase sau sapte luni.

Barbatul care a facut descoperirea a alertat imediat autoritatile. Trupul neinsufletit al copilului a fost ridicat pentru a i se efectua necropsia. Nu s-a stabilit deocamdata deocamdata daca s-a nascut mort, sau a murit dupa nastere.

„Am gasit un nou-nascut. Parerea mea este ca este avorton, ca are in jur de sase luni sarcina. Era printre resturile menajere in buncarul de gunoi. Situatie foarte neplacuta sa vezi un chip uman in mizeria aia”, a declarat Alexandru Lazareanu, de la Serviciul Judetean de Ambulanta Suceava, potrivit rtv.net

Localnicul care a facut descoperirea inca nu si-a revenit din soc.

„Mi s-a parut ceva suspect. Am zis ca asta nu e manuta de papusa. Am luat o punga si am dat deoparte si am vazut. M-am ingrozit pur si simplu”, a explicat barbatul care a gasit bebelusul pentru sursa citata.

Oamenii legii fac acum cercetari pentru a descoperi femeia care a dat nastere pruncului, si pentru a o trage la raspundere pentru gestul macabru pe care l-a facut.

author avatar
Andra Nesu
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger