AcasăNewsSuceava: I-a cazut copilul din masina, intr-o curba! Reactia barbatului este...

Suceava: I-a cazut copilul din masina, intr-o curba! Reactia barbatului este INGROZITOARE!

Un copil de patru ani a cazut din masina condusa de tatal lui, dupa ce, intr-o curba, portiera de langa el s-a deschis. Barbatul a oprit, si-a luat copilul de jos si l-a pus la loc pe bancheta ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Incidentul a avut loc intr-o comuna din Suceava. Barbatul isi pusese micutul pe bancheta din fata, stanga, fara a-i asigura masurile de protectie necesare. Intr-o curba, portiera din dreptul copilului s-a deschis si micutul a ajuns pe sosea. Reactia tatalui, insa, este de-a dreptul revoltatoare. Fara sa-i pese ca baiatul a suferit mai multe leziuni, soferul si-a luat fiul de jos, l-a pus inapoi in masina si si-a continuat drumul catre casa, noteaza obiectivdesuceava.ro.

Abia in momentul in care a vazut ca micutul se simte foarte rau, barbatul s-a decis sa-l duca la spital pentru ingrijiri medicale. Medicii au fost cei care au anuntat politia despre accident.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat, si i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Tatal copilului are acum dosar penal pentru accident si parasirea locului accidentului.

author avatar
Alina Costache
1.040 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger