AcasăNewsSUBIECTE romana BAC 2012, sesiunea de toamna: Varianta trei la proba de...

SUBIECTE romana BAC 2012, sesiunea de toamna: Varianta trei la proba de luni

(foto: iploiesti.ro)

SUBIECTE romana BAC 2012: Varianta extrasa la proba de luni, de la limba si literatura romana, este cea cu numarul trei. Elevii inscrisi la prima proba scrisa a Bacalaureatului vor avea de rezolvat mai multe cerinte.

(foto: iploiesti.ro)

SUBIECTE romana BAC 2012: Subiectele la limba si literatura romana extrase la proba scrisa din cadrul sesiunii de toamna a BAC 2012 pe care absolventii claselor a XII-a din intreaga tara le au de rezolvat luni, 27 august 2012, sunt cele continute de VARIANTA TREI, potrivit bzi.ro.

Varianta de subiecte la romana contine mai multe cerinte pe care elevii aflati in sali le au de solutionat, pentru a se asiguta ca trec de aceasta proba a BAC-ului 2012. Este vorba de mai multe subiecte de limba romana, dar si de literatura.

Subiecte BAC romana, toamna 2012: Ce s-a dat la limba si literatura romana!

BAC 2012, sesiunea de toamna: Proba la romana scris

SUBIECTE BAC ROMANA 2012: VEZI subiectele (varianta 4) de la proba scrisa la Bacalaureat!

BACALAUREAT 2012: Afla SUBIECTELE LA ROMANA, proba scrisa de luni, 2 iulie!

Pentru unii temute, aceste subiecte la romana vor trebui rezolvate in trei ore, cat au la dispozitie zecile de mii de candidati inscrisi la sesinea de toamna a BAC 2012, in cele peste 300 de centre de examninare. La prima proba scrisa, la limba limba si literatura romana, din cadrul BAC 2012, sesiunea de toamna, s-au inscris 53.857 de absolventi de liceu, potrivit Ministerului Educatiei. Acestia nu au reusit sa rezolve cat mai bine cele cateva subiecte aflate pe foaia de examen la romana scris, pentru a nu mai fi nevoiti sa treaca prin emotiile sesiunii de toamna a BAC-ului din 2012!

Ramaneti pe national.ro pentru a afla subiectele de la limba si literatura romana, continute de varianta 3!

4.202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger