AcasăNewsSubiecte istorie BAC 2012, sesiunea de toamna

Subiecte istorie BAC 2012, sesiunea de toamna

(foto: rtv.net)

Subiecte istorie BAC 2012, sesiunea de toamna. Elevii au de trecut, miercuri, 29 august, de proba obligatorie a profilului.

(foto: rtv.net)

Subiecte istorie BAC 2012, sesiunea de toamna. Dupa ce au fost extrase, subiectele la istorie au fost comunicate elevilor aflati in salile de examen. Candidatii trebuie sa rezolve subiectele aflate pe varianta extrasa miercuri dimineata in trei ore, incepand cu ora 9.

Absolventii claselor a XII-a care sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie a profilului spera ca subiectele la istorie sa nu fie foarte dificile, pentru ca nota lor la BAC 2012, sesiunea de toamna, sa fie cat mai mare.

Sesiunea a doua a BAC-ului 2012 a inceput, luni, cu prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana. Marti, elevii apartinand minoritatilor nationale au dat examenul la limba si literatura materna. Astazi, candidatii dau piept cu proba obligatorie a profilului (matematica, istorie), avand mari emotii cand vine vorba de ce subiecte vor fi date la examen. Vineri, absolventii claselor a XII-a care nu au sustinut sau au picat sesiunea din vara trebuie sa treaca de proba scrisa la alegere a profilului. Primele rezultate la BAC 2012, sesiunea de toamna, vor fi afisate pe 2 septembrie.

Subiecte istorie  BAC 2012. Ramaneti pe national.ro pentru a afla, in scurt timp, ce subiecte s-au dat la aceasta proba a Bacalaureatului, sesiunea de toamna!

1.411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger