AcasăNewsSubiecte geografie, BAC toamna 2012, proba scrisa

Subiecte geografie, BAC toamna 2012, proba scrisa

(foto: rtv.net)

Subiecte geografie BAC 2012. La proba la alegere a profilului si specializarii, elevii au aflat vineri, 31 august, subiectele extrase pentru examenul de geografie, din sesiunea de toamna.

(foto: rtv.net)

Subiecte geografie BAC 2012. Candidatii inscrisi la ultima proba scrisa a Bacalaureatului de toamna din 2012, cea la alegere a profilului si specializarii, au aflat subiectele la examenul de geografie, pentru care au optat, la a doua sesoune a Bacalaureatului 2012, nu mai putin de 9.413 elevi, potrivit Ministerului Educatiei.

Dupa ce au fost comunicate subiectele la geografie, absolventii de liceu au la dispozitie trei ore pentru a le rezolva, de la ora 9, cand incepe proba la alegere a profilului si specializarii in cadrul sesiunii de toamna a BAC 2012.

Subiecte geografie BAC 2012. Odata rezolvate cerintele variantei de subiecte extrase vineri, 31 august, ultima proba scrisa din cadrul BAC-ului 2012 se incheie pentru candidatii inscrisi la sesiunea de toamna. Elevii vor astepta apoi rezultatele. Primele note vor fi afisate pe 2 septembrie. In cazul in care nu sunt multumiti de rezultate, absolventii claselor a XII-a pot face contestatii, in cursul aceleiasi zile. Rezultatele finale la BAC 2012 sesiunea de toamna vor fi afisate miercuri, 5 septembrie!

Subiecte geografie, BAC toamna 2012, proba scrisa. Ramaneti pe national.ro pentru a afla ce s-a dat la geografie!

2.037 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger