AcasăNewsSubiecte fizica, BAC toamna 2012: Ce s-a dat la proba de vineri,...

Subiecte fizica, BAC toamna 2012: Ce s-a dat la proba de vineri, 31 august!

(foto: cocei.ro)

Subiecte fizica, BAC toamna 2012. La proba la alegere a profilului si specializarii absolventii claselor a XII-a care au optat pentru fizica trebuie sa rezolve cerintele aflate pe varianta extrasa la examenul de vineri, 31 august.

(foto: cocei.ro)

Subiecte fizica, BAC toamna 2012. Nu mai putin de 9.136 elevi au ales sa dea proba la alegere a profilului si specializarii, ultimul examen scris din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului 2012, la fizica.

Subiectele la fizica au fost extrase dimineata, iar apoi transmise candidatilor aflati in sali, pentru a le rezolva. Cu siguranta, candidatii spera ca subiectele sa nu fie foarte dificile, pentru ca doresc sa incheie BAC-ul 2012, sesiunea de toamna, cu o nota buna.

Subiecte fizica, BAC toamna 2012. Dupa ce trec si de fizica si totodata de proba la alegere a profilului si specializarii, elevii care au terminat liceul si fie nu s-au inscris in sesiunea de vara a Bacalaureatului din acest an, fie nu au trecut examenele, vor astepta pana duminica sa vada ce note obtin la aceasta a doua sesiune a BAC 2012. Primele rezultate vor fi afisate pe 2 septembrie. In cazul in care nu sunt multumiti de note, absolventii claselor a XII-a pot face contestatii, in cursul aceleiasi zile. Rezultatele finale la BAC 2012 sesiunea de toamna vor fi afisate miercuri, 5 septembrie!

Subiecte fizica, BAC toamna 2012. Ramaneti pe national.ro pentru a afla ce s-a dat la fizica la BAC 2012, sesiunea de toamna!

1.524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger