AcasăNewsSubiecte chimie BAC 2012, sesiunea de toamna (31 august)

Subiecte chimie BAC 2012, sesiunea de toamna (31 august)

(foto: guraialomitei.com)

Subiecte chimie, BAC 2012. Proba scrisa la alegere a profilului si specializarii, ultimul examen din sesiunea de toamna a Bacalaureatului din acest an, s-a dat vineri, 31 august. In aceasta dimineata elevii inscrisi la a doua sesiune a BAC-ului au aflat ce subiecte au fost extrase la chimie.

 

(foto: guraialomitei.com)

Subiecte chimie, BAC 2012. Conform Ministerului Educatiei, 4.627 de elevi au trecut pe fisele de inscriere in sesiunea de toamna chimia ca proba la alegere a profilului si specializarii. Subiectele la chimie au fost extrase in dimineata zilei de vineri, 31 august, cand are loc ultimul examen scris a BAC-ului de toamna din 2012. Cu o rezolvare cat mai buna, absolventilor claselor a XII-a cunoscatori ai formulelor si recatiilor chimice le cresc sansele de a obtine o nota mare.

Subiecte chimie, BAC toamna 2012. Proba la alegere a profilului si specializarii incheie a doua sesiune a Bacalaureatului din acest an. Elevii vor trece apoi prin noi emotii, in asteptarea notelor. Primele rezultate la BAC 2012 (toamna) vor fi afisate pe 2 septembrie, pana la orele 16. In cazul in care nu sunt multumiti de note, absolventii claselor a XII-a pot face contestatii, in cursul aceleiasi zile, in intervalul orar 16-20. Rezultatele finale la BAC 2012 sesiunea de toamna vor fi afisate miercuri, 5 septembrie!

Subiecte chimie, BAC toamna 2012. Ramaneti pe national.ro pentru a afla ce s-a dat la chimie la Bacalaureat 2012, sesiunea de toamna!

925 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger