AcasăNewsSubiecte BAC romana, toamna 2012: Ce s-a dat la limba si literatura...

Subiecte BAC romana, toamna 2012: Ce s-a dat la limba si literatura romana!

(foto: calificativ.ro)

Subiecte romana BAC 2012 – Candidatii care sustin, luni, prima proba scrisa din sesiunea de toamna se afla in salile de examen. Absolventii de liceu au aflat deja ce subiecte au de rezolvat la limba si literatura romana si incearca sa le rezolve cat mai bine, pentru a lua o nota buna.

(foto: calificativ.ro)

Extragerea subiectelor la BAC 2012, pentru prima proba scrisa a sesiunii de toamna, cea de la limba si literatura romana, s-a facut luni dimineata. La scurt timp dupa acceea, aceste subiecte la romana au fost transmise centrelor de examinare si apoi elevilor care s-au asteptau in sali sa inceapa examenul la prima proba scrisa a BAC-ului 2012, cea la limba si literatura romana.

Dupa ce in vara, la BAC 2012, o mare parte dintre elevi au considerat subiectele la romana destul de dificile si nu au reusit sa ia note de trecere, fiind nevoiti sa se inscrie in sesiunea de toamna a Bacalaureatului, luni, 27 august, absolventii claselor a XII-a dau din nou piept cu proba de limba si literatura romana.

Subiectele la romana, la proba scrisa de la BAC 2012: Ramaneti pe national.ro pentru a afla ce s-a dat la examenul de limba si literatura romana la BACALAUREAT 2012!

SUBIECTE BAC ROMANA 2012: VEZI subiectele (varianta 4) de la proba scrisa la Bacalaureat!

BACALAUREAT 2012: Afla SUBIECTELE LA ROMANA, proba scrisa de luni, 2 iulie!

6.842 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger