AcasăNewsSubiecte BAC biologie, toamna 2012: Ce s-a dat la proba scrisa! ...

Subiecte BAC biologie, toamna 2012: Ce s-a dat la proba scrisa!

(foto: radioarad.net)

Subiecte BAC 2012 biologie. La proba la alegere a profilului si specializarii, de vineri, 31 august, elevii au aflat, incepand cu ora 9, ce subiecte trebuie sa rezolve la biologie, pentru a lua o nota cat mai mare in sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2012.

(foto: radioarad.net)

Subiecte BAC biologie, toamna. Subiectele la proba scrisa de biologie au fost extrase vineri dimineata si apoi comunicate centrelor de examen. Pentru acest examen s-au inscris, conform Ministerului Educatiei, 26.083 de elevi.

Candidatii vor incerca sa rezolve cat mai bine cerintele de pe varianta extrasa, in cele trei ore cat au la dispozitie pentru a-si demonstra cunostintele, in cazul in care au optat pentru biologie la proba la alegere a profilului si specializarii, la BAC 2012, sesiunea de toamna.

Odata aceste subiecte rezolvate, fiind ultima proba scrisa din cadrul BAC-ului de toamna 2012, candidatii vor astepta rezultatele. Primele note vor fi afisate pe 2 septembrie. In cazul in care nu sunt multumiti de rezultate, absolventii claselor a XII-a pot face contestatii, in cursul aceleiasi zile. Rezultatele finale la BAC 2012 sesiunea de toamna vor fi afisate miercuri, 5 septembrie!

Ramaneti pe national.ro pentru a afla subiectele la biologie de la BAC 2012, sesiunea de toamna!

2.923 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger