AcasăNewsSUA trimit parașutiști din Brigada 82 Aeropurtată în coasta Rusiei! Ce misiune...

SUA trimit parașutiști din Brigada 82 Aeropurtată în coasta Rusiei! Ce misiune au temuții luptatori americani – VIDEO

SUA trimit parașutiști din Brigada 82 Aeropurtată în coasta Rusiei! Ce misiune au temuții luptatori americani - VIDEO / Foto; printscreen

Militarii Brigăzii 82 aeropurtate a Statelor Unite au ajuns în Polonia. Aceștia se vor implica în instruirea militarilor ucraineni.

Aceasta, potrivit ambasadorul SUA în Ucraina, Bridget Brink, care s-a întâlnit cu militarii americani în weekend.

„Ne mișcăm mai repede pentru a ajuta Ucraina”

„Am petrecut dimineața cu Brigada 82 aeropurtată, parte a Statelor Unite, care încearcă să ajute Ucraina să se protejeze”, a scris Bridget Brink pe Twitter, scrie Silkway News.

„După cum a spus Lloyd Austin (secretarul Apărării) , suntem hotărâți să depunem mai multe eforturi și să ne mișcăm mai repede pentru a oferi asistența de care Ucraina are nevoie pentru lupta pe teren. Mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat acestei misiuni importante”, a adăugat ea, însoțindu-și comentariile cu o fotografie a militarilor americani.

Unde anume a fost făcută poza, nu este raportat, dar în fotografie se poate vedea pe o ușă inscripția în poloneză „Wejš” („Intrare) în divizia 82 aeropurtată – uniunea tactică a armatei americane, care există din 1917.

Această unitate a fost ultima care a părăsit Afganistanul în august 2021, încheind de fapt misiunile aliaților NATO în această țară.

author avatar
Tudor Borcea
715 afisari

5 COMENTARII

  1. N-ARE ROST SA VA MAI FACETI ILUZII ,AMERICA SE VA IMPLICA IN RAZBOIUL DIN UCRAINA PANA LA ULTIMUL URAINEAN CE POATE TINE PUSCA IN MANA !.
    RESURSELE RUSIEI AZI PLEACA SPRE CHINA , CEI SACRIFICATI SUNT AZI EUROPENII LEGATI OMBILICAL DE PETROLUL SI GAZELE DIN RUSIA.
    NICI O ECONOMIE GANDITA PE TERMEN LUNG NU-SI REVINE DIN MERS CAND S-AU SCHIMBAT DATELE DE INTRARE (MATERII PRIME ,COMBUSTIBILI ,COSTURILE DE ACHIZITIE
    UE N-A FOST GANDITA SA-I SUFLE SUB COADA AMERICII !, UE CU FORTA EI ECONOMICA DEPASESTE SUA ,IAR INGENUNCHEREA UE LA COMANDA AMERICANA ARE EFECTE DISTRUGATOARE CARE SE VAD SE SIMT .
    CAND LA ABERATIA DECARBONATARII GAZELOR SE SUPRAPUNE SI EMBARGOUL PE IMORTURILE DE GAZE SI PETROL RUSESC SE ALEGE PRAFUL DE ORCE STABILITATE !.
    CAND AMERICA A PORNIT TIPARNITA SI A BAGAT PE PIATA MONETARA 7-8 MII DE MILIARDE $ VA MAI INTREBATI DE CE AVEM INFLATIE ??.
    CAND UN GUVERN INCONSTIENT PRETINDE CA A LIBERALIZAT PRETURILE ,EI V-AU BAGAT MANA IN BUZUNARE !,UNDE PLEACA BANII VOSTRI DUPA CRESTEREA PRETURILOR ?,
    VEZI PROFITUL ASTRONOMIC A OMV REPATRIAT ,VEZI REZULTATELE ASA ZISELOR PRIVATIZARI !=DEZASTRU NATIONAL.
    ROMANIA TREBUIE SA SE INTOARCA IN ISTORIE ,TRADARE SI TRADATORII TREBUIE SA PLATEASCA PRETUL.

  2. Cine a scris articolul nu s-a documentat de loc,de fapt cum se intampla toto timpul.Cele 2 divizii aeropurtate care au luptat in WW2, au dus greul la debarcarea din Normandia.
    Denumirea corecta este 82 Airborne division si 101 Airborne division.Postarea aceasta este ca cea legata de Batalionul AZOV.Denumirea acestei unitati in ucrainiana sau rusa este POLK(regiment)iar gradul aferent functiei este (polkovnik)adica colonel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. „Ce misiune au temuții luptatori americani” ?. Sa moara inainte de a trage prima basina, nu au ce cauta in alta tara decit SUA !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger