AcasăNewsSUA si Rusia s-au inarmat cu Ebola

SUA si Rusia s-au inarmat cu Ebola

Testarea „terapiei anti-Ebola” e gratis pentru liberieni

Atat SUA, cat si Rusia au iesit „la interval” cu un vaccin anti-Ebola, „proaspat” scos din laboratoarele armatei, pentru a fi testat pe oameni.

Testarea „terapiei anti-Ebola” e gratis pentru liberieni

Si atat SUA, cat si Rusia arata cu degetul unul spre celalalt, desemnand vinovatul pentru virusul mutant Ebola, care a depasit pragul de 10.000 de cazuri, provocand 4.922 de morti, potrivit ultimului bilant publicat de OMS.

Pentagonul, sponsor al cercetarilor anti-Ebola

La nivel mondial, chiar si testele pentru determinarea infectiei cu Ebola se fac pe baza unor secvente genetice ale virusului, nu pe baza virusului in sine, conform celui care a inventat aceste teste, laureat al Premiului Nobel, dr. Kary Mullis. Si totusi, exista companii care au produs „terapii antivirus Ebola”. Fox News a dezvaluit ca aceste companii aveau programe de cercetare sustinute de Pentagon, care are un departament de cercetare a virusului Ebola. „Terapiile” respective nu au fost testate pe oameni, dar iata cum au luat-o pe scurtatura si au obtinut acceptul celor infectati pentru a fi tratati experimental, cum a fost cazul celor doi americani, plus al autoritatilor din Liberia, care si-au asumat riscul!

Americanii au brevet pentru o tulpina „speciala” de Ebola

Compania biotech Tekmira Tekmira Pharmaceuticals Corporation are un lung istoric de cooperare cu Ministerul american al Apararii. E listata si la NASDAQ, sub numele TKMR. De la debutul isteriei Ebola, amplificata in primul rand de Administratia Obama, valoarea actiunilor Tekmira a crescut dupa aceeasi curba spectaculoasa cu actiunile Gilead Sciences, care a scos pe piata produsul Tamiflu. E adevarat, actiunile Gilead au crescut imens dupa ce ministrul Apararii, Donald Rumsfeld, a comandat Tamiflu in valoare de un miliard de dolari pentru soldatii americani. Uitase sa spuna ca avea actiuni la Gilead. De pe website-ul Tekmira aflam ca „terapia TKM-Ebola” s-a dezvoltat in urma unui contract de 140 millioane de dolari cu Ministerul Apararii (Department of Defense’s Medical Countermeasure Systems BioDefense Therapeutics – MCS-BDTX – Joint Product Management Office). Insa, absolut cel mai ciudat fapt este ca Centrul american pentru Controlul Bolilor a brevetat o tulpina speciala de Ebola, numita EboBun, inregistrat No. CA2741523A1!

Americanii dau vina pe rusi

Un articol aparut in The Washington Post leaga nici mai mult, nici mai putin, „criza Ebola” de cercetarile rusilor din laboratoarele militare pentru obtinerea armelor biologice, aflate intr-o suburbie a Moscovei, Serghiev Posad. Mureau cercetatorii rusi inca din 1996, manevrand virusi letali de Ebola. „Rusia marcheaza 35 de ani de interes fata de virusul Ebola!”, scrie Washington Post. Cercetatorii rusi au incercat inclusiv sa manipuleze codul genetic al virusului, facandu-l adaptabil ca arma biologica. In care caz, ne intrebam ce s-o ascunde sub brevetul american No. CA2741523A1. Ambele federatii incercau sa ingroape securea razboiului atomic si sa procure alt gen de arme. Acum, se ameninta iar cu razboiul nuclear, si-si ofera „terapiile anti-Ebola” africanilor. Testare pe gratis!

author avatar
Adina Mutar
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger