AcasăNewsSUA lucreaza la modificarea criteriilor pentru Visa Waiver, sustine Hillary Clinton

SUA lucreaza la modificarea criteriilor pentru Visa Waiver, sustine Hillary Clinton

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a declarat ca in prezent se lucreaza in cadrul administratiei americane pentru a fi propuse modificari legislative privind admiterea in programul Visa Waiver, ea precizand ca a discutat indelung cu Baconschi pe aceasta tema.

„Pot sa le spun cetatenilor romani ca eu sunt nefericita de modul in care functioneaza sistemul cu vizele. Am discutat indelung cu ministrul dumneavoastra de Externe pe aceasta tema, despre schimbarile legislative care determina modul in care functioneaza sistemul vizelor si cine se califica pentru Visa Waiver. Nu sunteti singura tara care simte foarte tare ca trebuie incercat si schimbate criteriile. Prietenii polonezi simt acelasi lucru”, a explicat Hillary Clinton.

Ea a spus ca se lucreaza in cadrul administratiei americane pentru schimbarea criteriilor de admitere in Visa Waiver. „Lucram in cadrul administratiei pentru a propune legi ce vor crea o schimbare a criteriilor care ne vor permite sa avem interactiuni sporite intre romani si americani. Pana vom avea aceste schimbari – ca daca as putea eu sa semnez, as semna – vom lucra indeaproape cu Romania pentru a fi siguri ca asiguram toata asistenta tehnica necesara pentru ca Romania sa faca progrese”, a mai spus Clinton.

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger