AcasăNewsSUA. Legătura neștiută dintre negrul omorât și politistul ucigaș

SUA. Legătura neștiută dintre negrul omorât și politistul ucigaș

A ieșit la iveală legătura dintre bărbatul de culoare, George Floyd și ucigașul său, polițistul Derek Chauvin.

Cei doi au fost colegi la același club din Minneapolis, până anul trecut. Dezvăluirea a fost făcută chiar de fosta proprietara a localului pentru un post local de televiziune.

Fosta patroană a clubului El Nuevo Rodeo a spus că Floyd și Chauvin se ocupau de pază, însă nu poate să spună dacă cei doi s-au intersectat, deoarece Chauvin se ocupa de pază în exterior, în afara programului de polițist, în timp ce Floyd venea ca bouncer, în serile de marți, în interiorul clubului, relatează CNN, conform Digi24.

Ea a adăugat că nu poate spune dacă cei doi se cunoșteau.

Potrivit femeii, fostul polițist era mai mereu „cu capsa pusă”, apelând deseori la la baston și spray cu piper deși nu ar fi fost necesar. Cu toate acestea, ea a spus că nu poate crede că bărbatul a fost atât de insensibil.

 

author avatar
Marius Vladeanu
238 afisari

1 COMENTARIU

  1. Regiunea gatului e teribil de sensibila acolo nu trece doar aer vital ci si sange ce oxigenează creierul. Banuiesc ca a lesinat din lipsa de sange apoi a murit deoarece un cheag cat de mic format blocheaza si paralizeaza activitati esentiale in corp. Asfixia dureaza instant daca rupi vertebra sau pana la 2 min daca se preseaza pe jugulara (din ce se vede) sau putin mai mult daca esti o fire mai robusta. Politistul probabil ca a vrut sa-l retina cumva dar a comis o eroare deoarece pare ca l-au incatusat. Probabil ca a vrut sa se ridice si i-a rupt vertebra cervicală care duce la deces din pacate. Evita orice risc doar daca il tinea de gat cu mana presiunea e înzecit mai mica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger