AcasăNewsSUA fabrica submarine pentru femei

SUA fabrica submarine pentru femei

Potrivit Navy Times, Pentagonul a decis sa-si adapteze viitoarele submarine la capacitatile fizice si particularitatile anatomice ale femeilor , care sunt din ce in ce mai doritoare sa se inroleze in marina militara americana.

Primele submarine care vor asigura egalitate intre sexe vor fi submarinele nucleare din clasa Virginia. Noile nave de acest tip vor avea un numar mai mare de dusuri si toalete, care vor fi separate pentru barbati si pentru femei. Paturile aflate pe trei nivele vor fi imbunatatite pentru a fi utilizate de femei. Diferite vane si dispozitive de inchidere si alte dispozitive mecanice care trebuie actionate manual, si care abunda in interiorul submarinelor, vor fi si ele adaptate pentru forta musculara feminina, mai redusa fireste decat a barbatilor. Modificari vor suferi si scaunele, mesele sau treptele din submarine, dar si comenzile navelor. Marina americana nu a informat cu privire la costurile acestor transformari. Primul submarin ”nesexist” va fi New Jersey, care urmeaza sa fie livrat marinei pana in 2021. La ora actuala, 80 de femei sunt imbarcate la bordul submarinelor americane dar, potrivit expertilor, numarul  lor va creste vertiginos.

author avatar
Tudor Borcea
275 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nou și foarte avantajos! Special pentru cei care caută să mai câștige bani în timpul liber, la calculator! Nu plătiți nimic, doar aplicați câteva instrucțiuni simple. Cereți acum mai multe detalii la adresa de email:  afacere2015@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger