AcasăNewsSUA comemoreaza 11 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001...

SUA comemoreaza 11 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001

(foto: Agerpres)

Americanii comemoreaza, marti, 11 ani de la atentatele teroriste din septembrie 2001. Pe 11 septembrie, in urma cu 11 ani, turnurile gemene ale World Trade Center, zgarie-norii simbol ai New York-ului s-au daramat, lovite de avioane de pasageri deturnate.

(foto: Agerpres)

Peste 2.900 de oameni au murit, pe 11 septembrie 2001, in urma atentatelor teroriste care au inspaimantat America si  lumea intreaga. Un alt avion deturnat de teroristii retelei Al-Qaida era menit sa tinteasca o alta cladire importanta pentru administratia si imaginea Americii – Pentagonul. Un al patrulea aparat de zbor s-a prabusit pe un camp din Pennsylvania, dupa ce pasagerii au reusit sa ii impiedice pe teroristi sa-si atinga tinta.

Imaginile surprinse pe 11 septembrie 2001, cu cele doua cladiri prabusindu-se la doar cateva minute distanta, in nori de fum, cu oameni plini de sange fugind disperati pe strazi sau aruncandu-se de pe geamurile WTC, cu pompieri incercand sa ajute victimele dezastrului, au facut inconjurul Planetei. America ii comemoreaza, marti, pe cei care au murit pe 11 septembrie 2001, cum s-a intamplat in fiecare an de la producerea tragediei.

[youtube]-TMovEm-0LY[/youtube]

305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger