AcasăNewsStudentii vor Statut!

Studentii vor Statut!

studenti-statut-anosr-amfiteatru-foto-consulea-alexandru.blogspot.comStudentii ii cer ministrului Daniel Funeriu sa adopte "Statutul Studentului"

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) ii cere ministrului Educatiei o intalnire de urgenta pentru a adopta Statutul Studentului, precizand ca pe 9 august expira termenul legal pana cand acest statut trebuie adoptat prin Ordin de Ministru, conform Legii Educatiei.

studenti-statut-anosr-amfiteatru-foto-consulea-alexandru.blogspot.com
Studentii ii cer ministrului Daniel Funeriu sa adopte "Statutul Studentului"

„Se pare ca asistam din nou la o serie de intarzieri, fara vreo explicatie din partea Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS)„, se arata intr-un comunicat de miercuri al ANOSR.

Desi sustine ca a transmis catre MECTS solicitari de intalnire cu scopul de a dezbate Statutul Studentului, ANOSR nu a fost invitata la discutii.

„De cinci ani de zile lucram la acest document si dorim sa fie adoptat conform Legii. Studentii trebuie sa beneficieze de acest Statut care cuprinde drepturile si obligatiile acestora pentru a-si putea desfasura activitatea cat mai bine. Asadar, solicitam o intrevedere cu reprezentantii MECTS cat mai repede posibil pentru a adopta intr-un final, Statutul Studentului„, a precizat presedintele ANOSR, Daniela Alexe, potrivit Mediafax.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
587 afisari

1 COMENTARIU

  1. Studentii vor Repartitii….cred ca era mai aproape de adevar. Intr-o tara saraca, fara industrie,fara investititii,fara perspectiva,fara ‘mnezeu,cu o populatie preponderent RURALA, cu oameni needucati,cu invatamant de 2 lei, TOTI vor CEVA ! Eu stiu CE, vor pe dreacu sa-i peptene ! Iobagi mandrii si frustRatati ! Statut care cuprinde drepturile si obligatiile acestora pentru a-si putea desfasura activitatea cat mai bine = SOMAJ in cel mai bun caz !Te doare bibilica bai nene, CICA NOI VREM STATUT CLAR DE SOMERI…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger