AcasăNews#StudentDayParty! Ofertă de nerefuzat: tinerii se distrează JOIA mai ceva ca în...

#StudentDayParty! Ofertă de nerefuzat: tinerii se distrează JOIA mai ceva ca în weekend (VIDEO)

Nu rata Student Day Party la #MagicPlaceAquaPark, începând cu 25 iulie!

Legitimația îți asigură distracția la #StudentDayParty! Sezonul cald e în toi, la fel sunt și petrecerile la Magic Place Aqua Park, în Capitală!

Nu rata Student Day Party la #MagicPlaceAquaPark, începând cu 25 iulie!

Tinerii care au rămas să lucreze pe timpul verii în București nu au de ce să caute prea mult un loc unde să se distreze mai ceva ca pe litoral – și cu buget redus! Sunt așteptați la parcul acvatic Magic Place Aqua Park, cu o idee inedită – o zi special dedicată studenților. În fiecare joi, tinerii legitimați la o facultate se pot bucura de oferta 1 + 1 gratis, adică dacă vin la piscină împreună cu un prieten plătesc un singur bilet. Programul #StudentDayParty prevede că, după ora 14, un DJ va mixa muzică direct lângă bazinul de înot, iar după ora 16 tinerii vor putea să deguste cocktail-uri preparate în cadrul unui Bartender Show. Surprizele de la Magic Place Aqua Park nu se opresc, însă, aici: organizatorii au pregătit oferte speciale la bere, cidru și cocktail-uri, petreceri cu spumă și nelipsita bălăceală în piscina cu valuri ca la mare.

E important de avut în vedere că pentru a se bucura de această ofertă – care nu se cumulează cu altele din restul sezonului-, tinerii trebuie să prezinte un carnet sau legitimație de student la casieria Magic Place Aqua Park. Piscina este situată în Șoseaua Virtuții 55, în apropierea stației de metrou Crângași.

[youtube]5XGh99hjuhg[/youtube]

author avatar
Andrei Coman