AcasăNewsStudenta la medicina, care a ucis un bulibasa in 2009, se bucura...

Studenta la medicina, care a ucis un bulibasa in 2009, se bucura de facilitati in penitenciar

sursa foto: romaniatv.net

Carmen Bejan, studenta la medicina care a ucis un bulibasa in 2009, se bucura de numeroase facilitati obtinute in penitenciar.

sursa foto: romaniatv.net

Acuzata de omor deosebit de grav si profanare de morminte dupa incidentul din vara lui 2009, cand a ucis si transat un bulibasa din Timisoara, cu ajutorul colegului ei, Sergiu Florea, Carmen Bejan a fost condamnata la 20 de ani de inchisoare, cu executare.

Incarcerata la regim de maxima siguranta, Carmen Bejan a avut un comportament exemplar in ultimii ani, iar magistratii i-au oferit posibilitatea sa se bucure de anumite facilitati.

Conform romaniatv.net, Carmen este incadrata acum la regim inchis si i se permite posibilitatea sa mearga la munca, ea acceptand sa lucreze la o croitorie. Apropiatii acesteia sustin ca tanara se bucura foarte mult de orele petrecute in croitorie care o ajuta sa treaca mai usor peste situatia in care se afla.

Carmen s-a maritat in penitenciar cu un traficant de droguri, eliberat intre timp. Cei doi au avut impreuna o fetita, care a incetat din viata imediat dupa nastere, din cauza unor malformatii la inima.

author avatar
Cristi Ionita
1.339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger